αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘα δούμε το Playstation 5 με τιμή στα 442 ευρώ;

Θα δούμε το Playstation 5 με τιμή στα 442 ευρώ;

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Sony αποκάλυψε τον σχεδιασμό της νέας γενιάς κονσόλας της. Λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη της κονσόλας είχε διαρρεύσει μία καταχώρηση στο Amazon που ήθελε το PlayStation 5 να τιμολογείται περίπου στα 675 ευρώ. Νεότερες αναφορές, κάνουν ξεκάθαρο ότι τόσο η νέα κονσόλα της Sony όσο και το Xbox Series X δεν θα κοστίζουν πάνω από 499 δολάρια Αμερικής.

Τι αλλάζει όσον αφορά τις τιμές στη νέα γενιά κονσολών

Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε την είδηση για την πιθανή τιμή του PlayStation 5, σύμφωνα με τις πρόσφατες καταχωρήσεις της κονσόλας στο Amazon Αγγλίας. Στο tweet του απάντησε ο πρώην Επικεφαλής του τμήματος Marketing του Xbox, Albert Penello, και έκανε ξεκάθαρο ότι η τιμή που εμφανίστηκε στο Amazon δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Penello ανέφερε ότι αν και υποστηρικτής του “Ποτέ μην λες ποτέ”, στην περίπτωση της τιμολόγησης του PS5 “πρέπει να πει” πως “δεν υπάρχει περίπτωση η κονσόλα να ξεπερνά τα $499”, η τιμή αυτή ισούται με περίπου 442€. Με βάση όσα αναφέρει ο Penello λοιπόν, η καταχώρηση στο Amazon απείχε από την πραγματικότητα κατά περίπου 230€.

Ο ίδιος αναφέρει πως σε αυτή τη γενιά κονσολών, που ξεκινά με τα PlayStation 5 και Xbox Series X, η τιμή ίσως παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ότι οι αποκλειστικοί τίτλοι, όσον αφορά την επιτυχία τους. Επίσης, τονίζει ότι σε αυτή τη γενιά κονσολών υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά και την τιμή, που δεν έχουν δει σε καμία γενιά μέχρι σήμερα.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =