αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘέλεις να γίνεις πιστοποιημένος ειδικός κρυπτονομισμάτων; Χρειάζεσαι 11 ώρες και 229 δολάρια

Θέλεις να γίνεις πιστοποιημένος ειδικός κρυπτονομισμάτων; Χρειάζεσαι 11 ώρες και 229 δολάρια

Για να γίνετε «Certified Cryptocurrency Expert» ή CCE, το μόνο που χρειάζεστε είναι 229 δολάρια και 11 ώρες online μαθημάτων που προσφέρει το Blockchain Council. Αν αυτό είναι πολύ μεγάλη δέσμευση χρόνου, μπορείτε να λάβετε ένα «Πιστοποιητικό κρυπτονομίσματος και Blockchain» αλλού, παρακολουθώντας μόνο τέσσερις ώρες μαθημάτων, περνώντας ένα τεστ 20 ερωτήσεων και δαπανώντας 795 δολάρια.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η έλλειψη μιας ευρέως αναγνωρισμένης επαγγελματικής διαπίστευσης στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων έχει αφήσει ένα κενό το οποίο προσπαθούν να καλύψουν διάφοροι οργανισμοί με το ράλι του Bitcoin φέτος να αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον των ενδιαφερομένων. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με πολλά θέματα που αφορούν στην κρυπτογράφηση, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το αν αξίζει να κάνει κάποιος αυτή την επένδυση για το μέλλον του.

Στην εξάπλωση των διαδικτυακών προγραμμάτων πιστοποίησης κρυπτογράφησης συμβάλλει το γεγονός ότι πολλά πανεπιστήμια έχουν μείνει πίσω όσον αφορά στην προσφορά επαρκών μαθημάτων στον τομέα, σύμφωνα με τον καθηγητή οικονομικών του Πανεπιστημίου Duke, Campbell Harvey.

«Πολλοί έχουν δει αυτό το κενό και προσφέρουν πιστοποιήσεις», δήλωσε ο Harvey, ο οποίος μελετά τις αγορές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

«Ωστόσο, οι σπουδαστές πρέπει να γνωρίζουν ότι ορισμένες από αυτές τις πιστοποιήσεις είναι απλώς τεχνάσματα για επιτήδειους που αρπάζουν χρήματα. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέχει», τονίζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 2 =