αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Uber θα ανοίξει τα γραφεία της. Αλλά μόνο για πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους

Η Uber θα ανοίξει τα γραφεία της. Αλλά μόνο για πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους

Αρκετά μετά το τέλος του καλοκαιριού θα ανοίξει τα γραφεία της η Uber. Και μάλιστα οι εργαζόμενοι που θα μπουν σε αυτά θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.

Σε email, που έστειλε σε όλους τους υπαλλήλους, ο διευθύνων σύμβουλος, Ντάρα Κοσροβσάχι, εξηγεί την απόφασή του αυτή. 

Σύμφωνα με το email, που αποκαλύπτει το Business Insider, η Uber περιμένει τώρα ότι η μεγάλη επιστροφή θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου. Η οριστική απόφαση για την ημερομηνία θα ληφθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Τα γραφεία σε κάθε περίπτωση θα είναι ανοιχτά για όσους επιθυμούν να γυρίσουν νωρίτερα – υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να τηρηθούν όλα τα  μέτρα ασφαλείας. 

«Όπως πολλοί από εσάς περιμένω και εγώ με ανυπομονησία την ημέρα, που θα μπορούμε όλοι και πάλι να δουλέψουμε μαζί από κοντά» έγραψε ο Κοσροβσάχι. «Την ίδια ώρα όμως τα αυξανόμενα κρούσματα Covid στις κοινότητές μας μας θυμίζουν ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να κοιτάμε τα δεδομένα και να ακούμε τους ειδικούς, καθώς θα επιστρέφουμε στα γραφεία». 

Οι υπάλληλοι στις ΗΠΑ θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι πριν επιστρέψουν στο γραφείο και σε όλες τις χώρες θα πρέπει να φορούν μάσκα. «Αυτό αποφασίστηκε γιατί οφείλουμε να είμαστε προσεχτικοί και να συμβάλλουμε και εμείς στην αποτροπή νέας έξαρσης κρουσμάτων στις κοινότητές μας» εξήγησε. «Από τη στιγμή που οι συστάσεις των ειδικών υγείας θα αλλάξουν και θα είναι ασφαλές να το πράξουμε, θα αποσύρουμε την υποχρεωτικότητα της μάσκας» πρόσθεσε. 

Η απόφαση έρχεται ουσιαστικά αφότου ένας υπάλληλος της Uber μετέδωσε τον νέο κορωνοϊό σε αρκετούς συναδέλφους του, ύστερα από μία συνάντηση. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μπορούν να πάρουν ρεπό για να εμβολιαστούν οι ίδιοι ή και τα παιδιά τους, ενώ έχουν πρόσβαση και σε στήριξη για θέματα ψυχικής υγείας.  

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 1 =