αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Tesla μειώνει τις τιμές των Model 3 και Model Y

Η Tesla μειώνει τις τιμές των Model 3 και Model Y

Η Tesla του Έλον Μασκ μείωσε τις τιμές των οχημάτων Model 3 και Model Y στις ΗΠΑ κατά περίπου 2,7% έως 4,2%, έδειξε ο ιστότοπος της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων (EV) την Πέμπτη, περίπου ένα μήνα αφότου μείωσε τις τιμές για τα premium αυτοκίνητα Model S και Model X.

Η Tesla μειώνει επιθετικά τις τιμές φέτος για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της επιβράδυνσης της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ ταυτόχρονα αποκρούει τον ανταγωνισμό από νέους και παλαιού τύπου παίκτες.

Το sedan Model 3 είναι φθηνότερο κατά 1.250 στα 38.990 δολάρια, ενώ οι τιμές της παραλλαγής μεγάλης εμβέλειας, του Model Y μειώθηκαν κατά 2.000 δολάρια στα 48.490 δολάρια, έδειξε η ιστοσελίδα της εταιρείας αυτοκινήτων.

Οι τιμές για το στάνταρ Model 3 έχουν μειωθεί κατά περίπου 17% από την αρχή του έτους, ενώ η έκδοση μεγάλης εμβέλειας Model Y έχει σημειώσει πτώση άνω του 26%. Η τιμή του Model 3 πέφτει επίσης καθώς οι παραδόσεις της ανανεωμένης και υψηλότερης τυπικής έκδοσης αναμένεται να ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =