αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Tesla κατασκεύασε το πρώτο Cybertruck. Έστω και με δύο χρόνια καθυστέρηση (ΦΩΤΟ)

Η Tesla κατασκεύασε το πρώτο Cybertruck. Έστω και με δύο χρόνια καθυστέρηση (ΦΩΤΟ)

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του πρώτου pickup της Tesla από τον Έλον Μασκ, η εταιρεία κατασκεύασε το πρώτο της Cybertruck.

Η Tesla μοιράστηκε την εξέλιξη στον λογαριασμό της στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με εργάτες με γιλέκα και κράνη συγκεντρωμένους γύρω από το όχημα.

Όταν ο Μασκ παρουσίασε για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο του Cybertruck τον Νοέμβριο του 2019, το σχέδιο ήταν να ξεκινήσει η παραγωγή του δύο χρόνια αργότερα.

Ο Μασκ μετρίασε τις προσδοκίες για το πόσο γρήγορα η Tesla θα αυξήσει την παραγωγή, λέγοντας κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης της εταιρείας τον Μάιο ότι ο ριζοσπαστικός σχεδιασμός του φορτηγού δημιουργεί προκλήσεις.

Είπε ότι το αμάξωμα του Cybertruck θα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο μπορεί να είναι ακριβό και δύσκολο να διαμορφωθεί και να συγκολληθεί.

“Θα κατασκευάσουμε όσα θέλουν και μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι πελάτες”, δήλωσε ο Μασκ. “Θα είναι δύσκολο να κάνουμε το κόστος προσιτό, επειδή πρόκειται για ένα νέο αυτοκίνητο, μια νέα μέθοδο κατασκευής.

Έτσι, σε σχέση με τον ρυθμό παραγωγής όλων των άλλων αυτοκινήτων που κατασκευάζουμε, θα έχει μικρότερο μέρος. Αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ωραίο”.

Image

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 6 =