αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚάποιοι…. αντέγραψαν το Cybertruck (BINTEO)

Κάποιοι…. αντέγραψαν το Cybertruck (BINTEO)

Το Cybertruck της Tesla έγινε γρήγορα viral και όχι άδικα. Δεν είναι μόνο το περίεργο design του, ούτε καν οι τεχνολογίες που διαθέτει. Ο Elon Musk προωθούσε το αυτοκίνητο πολύ καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωση του. Είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο ηλεκτρικό όχημα αποτελεί μία από τις δημιουργίες της εταιρείας, για τις οποίες είναι ιδιαίτερα περήφανος ο διάσημος CEO.

Η πρώτη ρέπλικα του Cybertruck

Αυτή τη στιγμή, μόνο οι κάτοικοι Αμερικής μπορούν να προπαραγγείλουν το δικό τους Cybertruck. Ωστόσο, κάποιοι δεν έχουν υπομονή και γι’ αυτό κατασκευάζουν τις δικές τους ρέπλικες. Μερικοί, δημιουργούν απλά μοντέλα μινιατούρες και άλλοι πλήρους μεγέθους οχήματα.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν κάποιοι Ρώσοι οι οποίοι κατασκεύασαν ένα αντίγραφο του φουτουριστικού Cybertruck. Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι πρόκειται για fake news, αλλά το όχημα καταγράφηκε σε βίντεο στους δρόμους της Μόσχας. Ενώ οι δημιουργοί του δημοσίευσαν βίντεο με όλη τη διαδικασία της κατασκευής του.

Το όχημα που δημιούργησαν οι θαυμαστές του Cybertruck μοιάζει ιδιαίτερα με το αυθεντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla, έχει παρόμοιες διαστάσεις και αρκετά καλό σχεδιασμό.

Η πινακίδα της ρέπλικας του Cyberytruck είναι από την περιοχή της Kaluga. Με βάση το ότι εντοπίστηκε στη Μόσχα, υπολογίζεται ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι σε θέση να ταξιδέψει τουλάχιστον 200 χιλιόμετρα, χωρίς να παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + nine =