αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup που μειώνει κατά 25% τους λογαριασμούς του νερού

Η startup που μειώνει κατά 25% τους λογαριασμούς του νερού

Πως θα σου φαινόταν να δεις τον λογαριασμό του νερού σου να γίνεται πιο οικονομικός; Όλοι θα το ήθελαν. Αυτή την ανάγκη υπόσχεται να καλύψει μία startup- κάνοντας παράλληλα καλό στο περιβάλλον.

Η ισραηλινή startup Wint υπόσχεται μείωση 25% στον λογαριασμό του νερού σου. Η εταιρία έχει αναπτύξει μία τεχνολογία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη για την αυτόματη ανίχνευση των διαρροών σε υπάρχοντα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης, από ουρανοξύστες και εμπορικά κέντρα έως εργοστάσια και κατοικίες, και την επίσης αυτόματη διακοπή της παροχής νερού μέχρις ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

Ήδη εταιρείες όπως Microsoft, HP και Mastercard και εταιρείες ακινήτων, όπως αυτή που διαχειρίζεται το εμβληματικό Empire State Building στη Νέα Υόρκη, έχουν εγκαταστήσει στα δίκτυά τους τα συστήματα της Wint, η οποία συγκαταλέγεται στις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου της τεχνητής νοημοσύνης και χαρακτηρίζεται ένα από τα «Next big things in Tech».

Πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε νέο γύρο (Series C) συγκέντρωσης κεφαλαίων, «σηκώνοντας» 35 εκατ. δολάρια.

Συνολικά, από το 2018 η Wint έχει λάβει χρηματοδότηση 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τη Νότια Αφρική, την Τουρκία, τη Δανία, τη Σιγκαπούρη και την Κίνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =