αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Coca Cola εξαγόρασε… βότκα (ΦΩΤΟ)

Η Coca Cola εξαγόρασε… βότκα (ΦΩΤΟ)

Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση της Brown-Forman Finland Oy, ιδιοκτήτρια της μάρκας βότκα Finlandia. Η συμφωνηθείσα τιμή αγοράς ανέρχεται σε 220 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και υπόκειται σε συνήθεις προσαρμογές κλεισίματος της συναλλαγής. Η ολοκλήρωση του ντιλ αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και υπόκειται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις.

Finlandia Vodka

Η Finlandia ιδρύθηκε το 1970 και είναι κορυφαία μάρκα βότκας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με ετήσιους όγκους 2,7 εκατομμυρίων κιβωτίων 9L παγκοσμίως, εκ των οποίων περισσότερο από το 60% εντός του γεωγραφικού αποτυπώματος της Coca-Cola HBC. Το Finlandia εμφιαλώνεται από την Anora Group plc στη Φινλανδία, βάσει μιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας παροχής υπηρεσιών παραγωγής και διατίθεται σε καθαρές και σε πολλές εκδόσεις με γεύση.

Η Προτεινόμενη Συναλλαγή αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για την Coca-Cola HBC που ενισχύει το ταξίδι της προς το να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στην αγορά ποτών 24/7, σημειώνει η ανακοίνωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =