αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συμβουλή που είχε δώσει κάποτε ο Steve Jobs και αξίζει να εφαρμόσεις το 2024. Αν θες να φτάσεις στους μεγάλους στόχους σου

Η συμβουλή που είχε δώσει κάποτε ο Steve Jobs και αξίζει να εφαρμόσεις το 2024. Αν θες να φτάσεις στους μεγάλους στόχους σου

Είμαστε λίγο πριν το ξεκίνημα μίας νέας χρονιάς. Και αν θες το 2024 να φτάσεις στους μεγάλους στόχους σου, ίσως αξίζει να ακολουθήσεις την συμβουλή που είχε δώσει κάποτε ο Steve Jobs.

Στο παρακάτω βίντεο ο Steve Jobs, μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά, εξηγεί ότι πολλές φορές η επιτυχία ίσως είναι… μια ερώτηση μακριά. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ένα λάθος: Δεν ρωτούν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Δεν ζητούν βοήθεια.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, ποτέ δεν έτυχε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον άνθρωπο και η άλλη πλευρά να του το αρνηθεί. Θυμάται μάλιστα μια ιστορία, από τότε που ήταν 12 ετών. Τότε πήρε τον ιδρυτή της Hewlett Packard και του ζήτησε βοήθεια. Χωρίς να τον γνωρίζει προσωπικά. Τελικά, ο ιδρυτής της Hewlet Packard του έδωσε την βοήθεια που ήθελε ο Jobs, και μια δουλειά στην εταιρία εκείνο το καλοκαίρι. Αρκούσε απλά ένα τηλεφώνημα και μια ερώτηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =