αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ περιοχή που έχει ήδη «πιάσει» το 100% πληρότητα σε προκρατήσεις για την 25η Μαρτίου

Η περιοχή που έχει ήδη «πιάσει» το 100% πληρότητα σε προκρατήσεις για την 25η Μαρτίου

Εως και το 100% φτάνουν ήδη οι προκρατήσεις για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στους ορεινούς προορισμούς της Αρκαδίας και στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ενώ γενικώς σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς έχουν ήδη ξεπεράσει το 70%.

Όπως και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, έτσι και το επόμενο τριήμερο της 25ης Μαρτίου οι χειμερινοί προορισμοί έχουν την τιμητική τους. Σύμφωνα με την έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου E – Real Estates, οι Αρκαδικοί προορισμοί βρίσκονται και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στις top επιλογές των ταξιδιωτών με τις προ-κρατήσεις να καταγράφουν ικανοποιητικά ποσοστά από τα μέσα του Ιανουαρίου.

Η διαθεσιμότητα στη Ζάτουνα και στα Λαγκάδια είναι μηδενική, με τις προ-κρατήσεις να αγγίζουν ήδη το 100%. Στο Λεβίδι οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 82% με μόλις 4 διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα, με το κόστος να διαμορφώνεται από 546€, ενώ στη Βυτίνα από 881€, στη Στεμνίτσα από 510€, και με ποσοστό προ-κρατήσεων 93% και 84% αντίστοιχα.

Παράλληλα, στους ορεινούς προορισμούς της Μαγνησίας, το ποσοστό προ-κρατήσεων κυμαίνεται από 81% έως 84% σε Μακρινίτσα και Πορταριά αντίστοιχα. Με το κόστος μίσθωσης να διαμορφώνεται από 434€ για τρεις διανυκτερεύσεις το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

«Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων που καταγράφονται, αφορούν αποκλειστικά αυτοτελείς κατοικίες/διαμερίσματα που διατίθενται και είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, δεν αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες ή/και πανσιόν. Η δυναμικότητα, τα εγγεγραμμένα διαμερίσματα ή/και κατοικίες σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς είναι περιορισμένη, καθώς και το γεγονός υιοθέτησης της ευέλικτης πολιτικής ακύρωσης από μεγάλο μέρος των ιδιοκτητών, να αποτελεί βασικό σύμμαχο του κλάδου και των υψηλών ποσοστών προ-κρατήσεων», εξηγεί ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E – Real Estates.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + two =