αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕργασία από το σπίτι: 5 δουλειές που μπορείς να κάνεις, χωρίς αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου. Και σε πληρώνουν με έως 240 ευρώ την ώρα

Εργασία από το σπίτι: 5 δουλειές που μπορείς να κάνεις, χωρίς αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου. Και σε πληρώνουν με έως 240 ευρώ την ώρα

Το είδαμε έντονα από την πανδημία και μετά. Πολλοί άνθρωποι μπήκαν στο μονοπάτι του freelancing. Ένα μονοπάτι που δεν είναι εύκολο, ωστόσο σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς πιο ευέλικτα και υπό προϋποθέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερα χρήματα από όσα θα έβγαζες σε μια μισθωτή θέση.

Οι επιχειρήσεις βασίζονται ολοένα και περισσότερο σε ελεύθερους επαγγελματίες για να εξοικονομήσουν χρήματα από τον αριθμό των εργαζομένων και τα έξοδα γραφείων, δήλωσε πρόσφατα στο CNBC ο Yoav Hornung, επικεφαλής κλάδου και καινοτομίας στο Fiverr.

Κάπως έτσι πολλοί freelaners μπορούν να φτάσουν σε εξαψήφια εισοδήματα. Ο αριθμός των freelncers που κερδίζουν 100.000 $ ή περισσότερα ετησίως αυξήθηκε κατά 53% μεταξύ 2021 και 2023, σύμφωνα με έκθεση του Οκτωβρίου 2023 από την MBO Partners, έναν πάροχο υπηρεσιών back-office σε ανεξάρτητους εργαζόμενους.

Για να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες να βρουν τις καλύτερες ευκαιρίες, το Freelancer.com εντόπισε πέντε freelance θέσεις με ζήτηση, με βάση περισσότερες από 250.000 καταχωρίσεις που δημοσιεύτηκαν στη βάση δεδομένων του, μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2024. Οι πληροφορίες για τις αμοιβές προέρχονται από αυτό το δείγμα projects. Όπως θα δεις, σε πληρώνουν με έως 250 δολάρια την ώρα (περίπου 240 ευρώ).

1. Προγραμματισμός

Μέση ωριαία αμοιβή: 250 $

2. Ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού εμπορίου

Μέση ωριαία αμοιβή: 250 $

3. Γραφιστική

Μέση ωριαία αμοιβή: 140 $

4. Μετατροπέας ήχου σε κείμενο

Μέση ωριαία αμοιβή: $200

5. Δημιουργική γραφή

Μέση ωριαία αμοιβή: 140 $

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιόλη Τσόλκα είναι freelancer στο digital marketing και δουλεύει από οπουδήποτε με το laptop της

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 17 =