αρχικηVIRALΕπτά πράγματα που οι υπάλληλοι των McDonald’s δεν θα σου αποκαλύψουν

Επτά πράγματα που οι υπάλληλοι των McDonald’s δεν θα σου αποκαλύψουν

Τα McDonald’s είναι ένα διάσημο brand. Η αλυσίδα λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Διαφορετικές τοποθεσίες έχουν τους δικούς τους κανόνες και πολιτικές. Αλλά σε γενικές γραμμές, υπάρχουν κάποια πράγματα που ισχύουν σχεδόν παντού και οι υπάλληλοι των McDonald’s δεν θα σου αποκαλύψουν. Αν και ίσως θα ηθελαν…

Το Reader’s Digest έφτιαξε την σχετική λίστα. Εδώ είναι 7 πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζεις.

Η παγωτομηχανή πραγματικά χαλάει

Όχι, δεν λένε ψέματα – υπάρχει ένας λόγος που φαίνεται ότι οι παγωτομηχανές είναι πάντα χαλασμένες. Εάν τα μείγματα για McFlurries και milkshakes χυθούν σε λάθος τμήματα, ολόκληρο το μηχάνημα μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για όλη την ημέρα. Ίσως είναι καλύτερα να παραγγείλετε κάτι άλλο.

Δεν υπάρχει επίσημο “μυστικό μενού”

Εάν ζητήσετε ένα στοιχείο εκτός μενού, μπορεί να μην ξέρουν πώς να το φτιάξουν. Απλώς πείτε τους ακριβώς τι θέλετε. Αν έχουν τα υλικά, θα το φτιάξουν.

Να ξέρετε την παραγγελία σας πριν φτάσετε στο ταμείο

Εάν έχετε σταθεί σε μία μεγάλη ουρά, να είστε έτοιμοι να παραγγείλετε όταν έρθει η σειρά σας. Η αναποφασιστικότητα σας μπορεί να είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τους υπαλλήλους— για να μην αναφέρουμε τους άλλους πελάτες που περιμένουν πίσω σας στην ουρά.

Μπορεί να πληρώσετε περισσότερα για ορισμένα συστατικά

Εάν παραγγείλετε διπλό μαρούλι και διπλό τυρί στο Big Mac σας, για παράδειγμα, θα σας κοστίσει επιπλέον 20 ή 30 σεντς το καθένα.

Δεν φοράνε γάντια – αλλά είναι υγειονομικά οκ

Να είστε βέβαιοι ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους τουλάχιστον μία φορά την ώρα. Τα γάντια, από την άλλη, μπορούν να φιλοξενούν πολύ περισσότερα βακτήρια από τα καθαρά δάχτυλά τους, εξηγούν.

Είναι πιο δύσκολο να προσληφθείς από όσο νομίζεις

Αν και οι δουλειές μας μπορεί να φαίνονται εύκολες, ένας εκπληκτικός αριθμός υποψηφίων απορρίπτεται στη διαδικασία πρόσληψης.

Δεν επιτρέπεται να καθίσουν

Οι εργαζόμενοι, για παράδειγμα, που δουλεύουν στο παράθυρο drive-through, συχνά παραμένουν όρθιοι για πολλές ώρες κάθε φορά. Όλη αυτή η ορθοστασία μπορεί να κάνει τη μέση και τα πόδια τους να πονούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 1 =