αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίσαι startupper στη Θεσσαλονίκη; Τότε τσέκαρε αυτό το mentoring workshop του Chivas Venture

Είσαι startupper στη Θεσσαλονίκη; Τότε τσέκαρε αυτό το mentoring workshop του Chivas Venture

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:15, στο biscotto coffee+, στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη (11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών), διοργανώνεται το 2ο Mentoring Workshop για κοινωνικούς επιχειρηματίες  στο πλαίσιο του φετινού παγκόσμιου διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Chivas Venture.

Το workshop, με θέμα «Social Impact. Make it measurable with KPIs», έχει στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των κοινωνικών επιχειρηματιών για την αξιολόγηση του κοινωνικού αντίκτυπου της εταιρείας τους και των σχετικών KPIs, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό Chivas Venture και να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης $1 εκατ. Το συγκεκριμένο workshop αποτελεί το 2ο από τα 3 συνολικά workshops που θα πραγματοποιηθούν φέτος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν το ενδιαφερόμενο κοινό (start-uppers, επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία) σχετικά με καίρια θέματα που αφορούν στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την εφαρμογή της στην Ελλάδα του σήμερα, και να ενισχύσουν την προσπάθεια εκείνων όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό, παρέχοντάς τους συμβουλευτική για τη συμμετοχή τους.

Κεντρική εισηγήτρια του workshop θα είναι η κα. Serena Davis, Entrepreneur in Residence, που θα αναλύσει τους τρόπους αξιολόγησης του κοινωνικού αντικτύπου μιας επιχείρησης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Chivas Venture και του τρόπου συμμετοχής και διεκδίκησης του μέρους της παγκόσμιας χρηματοδότησης, ενώ θα λυθούν τυχόν απορίες σε σχέση με την online υποβολή της αίτησης και τους όρους συμμετοχής.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στο alexia_parsaye@nutmeg-comms.gr.

Σημειώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το φετινό κύκλο του διαγωνισμού Chivas Venture και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2017 (09:00 AM GMT).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =