αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά πράγματα»: Ο Jack Ma λέει ότι το «μυστικό» για να φτάσεις στην επιτυχία κρύβεται αλλού (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά πράγματα»: Ο Jack Ma λέει ότι το «μυστικό» για να φτάσεις στην επιτυχία κρύβεται αλλού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε από το μηδέν (ή ακόμα πιο κάτω) και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Όταν ο Jack Ma έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε ένα φτωχό χωριό της Κίνας, ελάχιστοι πίστευαν σε αυτόν. Κατάφερε όμως να δει μπροστά από την εποχή του, να ιδρύσει την Alibaba και να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Κάνοντας παράλληλα την ζωή αρκετών ανθρώπων καλύτερη.

Τελικά, ποιο είναι το «μυστικό» της επιτυχίας σύμφωνα με τον Jack Ma; Όπως λέει, ο ίδιος δεν γνωρίζει πολλά πράγματα. «Αλλά δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά πράγματα. Πρέπει να βρεις ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι από εσένα», τονίζει. Κάτι που έκανε και ο ίδιος στην διαδρομή του. Αλλά όπως εξηγεί, εκεί υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο καθένας…

Jack Ma's Way To Turn Ideas Into Vision

Jack Ma, Executive Chairman of Alibaba at Davos 2018. World Economic Forum

Gepostet von Being Guru am Dienstag, 6. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 2 =