αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο κινητό της Nokia με τις 5 κάμερες, για το οποία συζητά όλο το ίντερνετ (ΦΩΤΟ)

Το κινητό της Nokia με τις 5 κάμερες, για το οποία συζητά όλο το ίντερνετ (ΦΩΤΟ)

Το smartphone της Nokia με τις πέντε κάμερες εμφανίστηκε σε real-life φωτογραφία και κάνει τους πάντες να απορούν, μιας και είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε δει ξανά και αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Τι μας ετοιμάζει η Nokia;

Το πρωτότυπο μοντέλο της Nokia έχει την κωδική ονομασία “TA-1094” και εμφανίστηκε σε γυαλιστερό μπλε χρώμα και μεταλλικό σώμα, με τα power και volume buttons να είναι τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά της συσκευής η οποία θα διαθέτει υποδοχή για δύο κάρτες sim, όπως υποδηλώνει το αυτοκόλλητο που αναγράφει δύο αριθμούς IMEI.

Το συγκεκριμένο prototype πιθανόν να είναι το φημολογούμενο Nokia 9 που αναμένεται να διαθέτει high-end τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή, οθόνη με notch, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη και όπως δείχνει η φωτογραφία, πέντε κάμερες μαζί με flash και έναν αισθητήρα στην πλάτη της συσκευής, ενώ είναι άγνωστο το πόσες κάμερες θα βρίσκονται στη μπροστινή πλευρά της.

Η ποικιλία στην πλάτη της συσκευής θα μπορούσε να σημαίνει πως θα έχουμε ένα φακό στα 24MP, φακό υψηλού zoom, ευρυγώνιο φακό στα 16MP, φακός macro, ασπρόμαυρος φακός, υπέρυθρος/laser αισθητήρας για τα αντικείμενα σε απόσταση και LED flash. Όλα αυτά είναι μόνο υποθέσεις μιας και πολλοί προσπαθούν να “μπουν” στη λογική της Nokia για αυτό το setup στην πλάτη της συσκευής, εφόσον βέβαια πρόκειται για πραγματική συσκευή.

Επιπλέον, αν το smartphone που δείχνει η φωτογραφία είναι το Nokia 9, επιπλέον φήμες κάνουν λόγο για OLED οθόνη με ανάλυση Quad HD, η οποία θα είναι κυρτή στις άκρες, ενώ ο επεξεργαστής που θα βρίσκεται στην “καρδιά” της συσκευής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 845. Μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα ανταποκριθεί στην πραγματικότητα και πότε θα κυκλοφορήσει το Nokia 9 το οποίο θα διαδεχθεί το Nokia 8 το οποίο συμπληρώνει σχεδόν ένα χρόνο στην αγορά.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 8 =