αρχικηVIRALΓιατί τα «Φιλαράκια» θα εξαφανιστούν από τις streaming πλατφόρμες για 5 μήνες

Γιατί τα «Φιλαράκια» θα εξαφανιστούν από τις streaming πλατφόρμες για 5 μήνες

Όσοι είναι fan της σειράς Friends τότε μάλλον πρέπει να δουν τα αγαπημένα τους επεισόδια πριν το τέλος του 2019. Γιατί από την 1η Ιανουαρίου η δημοφιλής σειρά θα… εξαφανιστεί από το Netflix και τις υπόλοιπες μεγάλες streaming πλατφόρμες. Για περίπου 5 μήνες.

Όπως εξηγεί το αμερικανικό The Verge, η σειρά δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τον Μάιο, όταν θα ανέβει στο HBO Max. Τότε φυσικά τα «Φιλαράκια» δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα στο Netflix, αλλά μόνο στο HBO Max.

Στο ενδιάμεσο, αν κάποιος θέλει να δει τα «Φιλαράκια» έχει μια άλλη επιλογή: Να αγοράσει ή να ενοικιάσει την σειρά από τις πλατφόρμες που την προσφέρουν με αυτόν τον τρόπο. Το κάνει, για παράδειγμα, η Amazon, το iTunes αλλά και το YouTube.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι, σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση του Netflix, τα «Φιλαράκια» θα αποσυρθούν πρώτα από το Netflix των ΗΠΑ. Άρα μένει να δούμε πότε και αν θα γίνει το ίδιο και για τους χρήστες της πλατφόρμας σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την στιγμή πάντως που τα δικαιώματα έχουν περάσει στην HBO Max, λογικά θα υπάρξει αποκλειστικότητα αργά ή γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά το Netflix αποκάλυψε πόσους συνδρομητές έχει- Στοιχεία ανά γεωγραφική περιοχή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =