αρχικηVIRALΒρετανός μεγιστάνας πουλά την έπαυλη του στη Μύκονο προς 50 εκατ. ευρώ

Βρετανός μεγιστάνας πουλά την έπαυλη του στη Μύκονο προς 50 εκατ. ευρώ

Ο Βρετανός επιχειρηματίας Charles Worthington θέλει να πουλήσει μια βίλα οκτώ υπνοδωματίων στη Μύκονο, σε μια συμφωνία που θα είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό νησί, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Η έπαυλη 1,6 στρεμμάτων θα βγει προς πώληση την επόμενη εβδομάδα έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ μέσω της Beauchamp Estates. Ο τελικός ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι ο Charles Worthington, ο οποίος απέκτησε μια περιουσία πουλώντας προϊόντα κομμωτικής για διασημότητες και πούλησε την ομώνυμη εταιρεία ομορφιάς του στην εταιρεία καταναλωτικών αγαθών PZ Cussons Plc για περίπου 37 εκατομμύρια λίρες το 2004.

«Η Μύκονος έχει μια διαφορετική αγορά από την ηπειρωτική Ελλάδα, προσελκύοντας πολύ πλούσιους αγοραστές, και αυτή η βίλα έχει κάτι μοναδικό που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού στο νησί», δήλωσε η Ρόη Δελδήμου, μεσίτρια στο υποκατάστημα Μυκόνου της Beauchamp Estates. «Έχεις τη θέα, αλλά κανείς δεν μπορεί να σε δει».

Η προγραμματισμένη πώληση έρχεται 10 χρόνια αφότου ο Worthington αγόρασε το ακίνητο, το οποίο διαθέτει πισίνα με θέα στη θάλασσα. Η τιμή που θα πετύχει ο Worthington για τη βίλα θα δώσει μια εικόνα για τη δύναμη της ευρωπαϊκής αγοράς κατοικιών super prime, η οποία προσαρμόζεται στα υψηλότερα επιτόκια και στην περιστολή των προγραμμάτων «χρήματα έναντι διαβατηρίου».

«Περιμένω να πουλήσω σε έναν διεθνή αγοραστή, επειδή το νησί προσελκύει τεράστια προσοχή από πλούσιους fashionistas σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Worthington.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 17 =