αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒγάλε χρήματα από το TikTok: Ανέβασε «κλειδωμένο περιεχόμενο» για το οποίο θα σε πληρώνουν οι followers

Βγάλε χρήματα από το TikTok: Ανέβασε «κλειδωμένο περιεχόμενο» για το οποίο θα σε πληρώνουν οι followers

Όλο και περισσότερες επιλογές έχουν όσοι θέλουν να βγάλουν χρήματα μέσα από τα social media. Τώρα το TikTok ανοίγει το μοντέλο των paywalls σε ένα ευρύτερο κοινό. «Περισσότεροι χρήστες του TikTok θα μπορούν πλέον να κερδίζουν χρήματα βάζοντας αποκλειστικό περιεχόμενο πίσω από τα paywalls. Η εταιρεία ανακοίνωσε μια επέκταση του Series σήμερα. Μια λειτουργία που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο και έως τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες», εξηγεί το The Verge.

Με απλά λόγια, ένας δημιουργός περιεχομένου θα μπορεί να δημιουργεί «κλειδωμένο περιεχόμενο» το οποίο θα είναι πίσω από έναν «τοίχο». Για να το ξεκλειδώσει κάποιος και να το δει, θα πρέπει να πληρώσει.

Οι δημιουργοί μπορούν να τιμολογήσουν το περιεχόμενό τους μεταξύ $1 και $190. Τα premium βίντεο μπορούν να έχουν διάρκεια έως και 20 λεπτά — διπλάσιο από το τρέχον όριο των 10 λεπτών που έχουν οι απλοί χρήστες.

Οι δημιουργοί περιεχομένου που θα συμμετέχουν στο Series πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν τουλάχιστον 10.000 followers και να πληρούν και κάποια ακόμα κριτήρια όσον αφορά το λογαριασμό τους και τα views. Χρήστες με 1.000 followers αλλά που πληρούν άλλες προδιαγραφές, θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δείχνοντας το αποκλειστικό περιεχόμενο που έχουν πουλήσει σε άλλες πλατφόρμες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =