αρχικηVIRALΑυτό το πάρκο μόλις εγκαινιάστηκε στον Πειραιά

Αυτό το πάρκο μόλις εγκαινιάστηκε στον Πειραιά

Σε μια λιτή αλλά ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πολλών φορέων ΑΜΕΑ και αθλητικών συλλόγων, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μωραλης εγκαινίασε χθες, με την συμμετοχή του Δημάρχου Νίκαιας – Άγιου Ιωάννη Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη το πρωτοποριακό πάρκο Αργυροκάστρου «Πρόσβαση για Όλους», στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, μεταξύ Καμινίων – Παλαιάς Κοκκινιάς – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ανήκει ιδιοκτησιακά στον Δήμο Πειραιά και γεωγραφικά στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Ο χώρος του πάρκου αναβαθμίστηκε πλήρως, με ομαδική δουλειά των εργαζομένων των υπηρεσιών, πρασίνου, αρχιτεκτονικού, καθαριότητας και ηλεκτρολογικού του Δήμου Πειραιά, καθώς και μετά από συνεργασία και σημαντική συμβολή της αντιπολίτευσης και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Πειραιά. Πλέον, διαθέτει ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων, ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, βοτανικό κήπο, καθιστικά με στέγαστρα, νέο γήπεδο μπάσκετ, όργανα υπαίθριας γυμναστικής, γήπεδο για τα αθλήματα Πετάνκ-Μπότσια-Μόλκι, βατήρα για τα αθλήματα turbojav και turball.

44433ς__1_

Κυρίως όμως το πάρκο αποτελεί μια ανοιχτή αγκαλιά ανθρωπιάς, ομαδικότητας, κοινωνικοποίησης, ελεύθερης προσβασιμότητας, ίσων ευκαιριών και συμπερίληψης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2023.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − 1 =