αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το νέο 3D λογότυπο του Android (Εικόνες)

Αυτό είναι το νέο 3D λογότυπο του Android (Εικόνες)

Νέο λογότυπο έχει πλέον το Android και είναι… 3D. Oι σχεδιαστές φαίνεται πως δανείστηκαν στοιχεία και από τα προηγούμενα λογότυπα του 2008 και του 2014, ωστόσο το κεφάλι από τη μασκότ του λειτουργικού αφήνει στο παρελθόν το μινιμαλιστικό στυλ, υιοθετώντας μια πιο 3D και στρογγυλεμένη εμφάνιση, ενώ και όλο του το σώμα έχει ανανεωθεί με νέα γραφικά.

Μάλιστα, το ρομποτάκι δεν είναι πλέον μόνο πράσινο, αλλά υιοθετεί… και άλλα στυλ.

«Τα νέα μας εικαστικά αντλούν έμπνευση από το Material design για να συμπληρώνουν την παλέτα του brand της Google, καθώς και για να είναι προσαρμόσιμα. Το ανανεωμένο και δυναμικό ρομπότ δείχνει πως το Android συνδέεται με τους ανθρώπους, την κοινότητα και τις πολιτιστικές στιγμές. Μπορεί να αντικατοπτρίζει τα ατομικά ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα και το ευρύτερο πλαίσιο.

Με αυτή την ενημέρωση, θα παρατηρήσετε κάποιες μικρές αλλαγές που βοηθούν στη σύνδεση του Android με την Google. Εκτός από την απομάκρυνση από το καθιερωμένο στυλιζάρισμα “android”, αναβαθμίζουμε το λογότυπο του Android κάνοντας κεφαλαίο το “Α”, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην εμφάνισή του, όταν τοποθετείται δίπλα στο λογότυπο της Google. Ενώ έχουμε προσθέσει περισσότερες καμπύλες και προσωπικότητα, μοναδική για το Android, η νέα εμφάνιση αντικατοπτρίζει περισσότερο το λογότυπο της Google και δημιουργεί μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Ελπίζουμε ότι αυτές οι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές της γραμματοσειράς θα επικοινωνήσουν καλύτερα τη σχέση μεταξύ των Android συσκευών και των εφαρμογών και υπηρεσιών της Google που οι άνθρωποι ήδη γνωρίζουν», αναφέρει η Google.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 2 =