αρχικηVIRALΑποχαιρετισμοί… στα γρήγορα: Πόσο κοστίζει πλέον η ολιγόλεπτη διέλευση και στάθμευση στο Ελ. Βενιζέλος

Αποχαιρετισμοί… στα γρήγορα: Πόσο κοστίζει πλέον η ολιγόλεπτη διέλευση και στάθμευση στο Ελ. Βενιζέλος

Μια… δυσάρεστη έκπληξη αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες οι ταξιδιώτες και οι συνοδοί τους που επισκέπτονται το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα.

Σήμερα το πρωί η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στον χώρο αφίξεων και παρουσίασε τι αλλάζει στη διέλευση και στη στάθμευση των αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στη χώρα, με αφορμή την τοποθέτηση αυτόματου συστήματος με ανακλινόμενες μπάρες.

«Από τις 7 Ιουνίου έχουν τεθεί σε ισχύ μπάρες εισόδου στο αεροδρόμιο» επισήμανε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι «η διέλευση για τα πρώτα δέκα λεπτά είναι δωρεάν». Πρόκειται για ένα μέτρο που έχει γίνει γνωστό από τον περασμένο μήνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ανέφερε πως το κόστος μετά το πρώτο δεκάλεπτο είναι 5 ευρώ. Με την τιμή να ανεβαίνει κλιμακωτά, η διοίκηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποφάσισε ότι η χρέωση τιμολόγησης μετά το πρώτο εικοσάλεπτο θα είναι 1 ευρώ ανά λεπτό, και αν ο οδηγός ξεπεράσει τη μια ώρα παραμονής, τότε το όχημα το παίρνει γερανός.

Όπως τόνισε, η πληρωμή γίνεται στην έξοδο, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του πάρκινγκ, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, όπου η τιμολόγηση είναι φθηνότερη και το πρώτο εικοσάλεπτο παραμονής δωρεάν.

Η αλλαγή αυτή έγινε για να μην παρατηρείται συνωστισμός στον χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων. Το αυξημένο κόστος επηρεάζει και τα βανάκια που εξυπηρετούσαν ταξιδιώτες καθημερινά από τους χώρους στάθμευσης εκτός αεροδρομίου, καθώς πλέον η τρίτη διέλευση και παραμονή διάρκειας 10 λεπτών, εντός της ίδιας ημέρας, κοστίζει 5 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =