αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν συμβαίνουν αυτά τα 5 πράγματα είσαι έτοιμος για μια αλλαγή στη ζωή σου

Αν συμβαίνουν αυτά τα 5 πράγματα είσαι έτοιμος για μια αλλαγή στη ζωή σου

Σε αντίθεση με το πώς θα θέλαμε μερικές φορές να είναι, ο φόβος δεν εμφανίζεται απλώς και μετά… φεύγει όταν μας κουράζει.

Και η ετοιμότητα δεν είναι η απουσία φόβου. Αν ήταν, θα ήμασταν όλοι εκεί που θέλουμε. Μπορεί να είσαι έτοιμος για μια αλλαγή στη ζωή σου ή στην καριέρα σου. Ακόμα κι αν νιώθεις άγχος ή κάθε είδους φόβους.

Εδώ είναι 5 σημάδια ότι είστε επιτέλους έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας.

Δεν είστε τόσο δεμένοι με το παρελθόν όσο κάποτε

Πολλοί από εμάς θέλουμε ορισμένα πράγματα γιατί είναι εύκολα. Το εύκολο δεν είναι απαραίτητα το ίδιο με την τεμπελιά! Απλά οι προηγούμενες εμπειρίες μας διαμορφώνουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και σε τι είμαστε ικανοί.

Πριν αλλάξει η ζωή σας, θα ξεκινήσει από μέσα.

Και καθώς μεγαλώνετε, είναι φυσικό να ξεπερνάτε τους προηγούμενους εαυτούς σας. Δεν είστε πλήρως αποκομμένοι από τις εμπειρίες σας, αλλά ο τρόπος που σκεφτόσασταν και λειτουργούσατε δεν είναι πλέον ο μοναδικός οδηγός σας.

Έχετε καλύτερη εστίαση

Στην τρέχουσα πραγματικότητά σας, μπορεί να συναντήσετε νέες ευκαιρίες για να δείξετε την ικανότητά σας να χειρίζεστε περισσότερες ευθύνες.

Θα μπορούσε κυριολεκτικά να είναι ένα νέο project, αλλά και μια ιδέα να φροντίσεις την υγεία σου και να βελτιώσεις τη ρουτίνα σου.

Έτσι, κατά έναν περίεργο τρόπο, μπορεί να κοιμάστε περισσότερο από το συνηθισμένο ή να λαχταράτε ορισμένα τρόφιμα.

Είναι σαν να νιώθετε φαγούρα για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας – σχεδόν σαν να προετοιμάζεστε για μια νέα ζωή. Εστιάζοντας σε συγκεκριμένα πράγματα.

Είστε καλύτεροι στο χειρισμό των ανασφάλειών σας

Ενώ κάνετε μικρά βήματα για να αλλάξετε την εξωτερική σας πραγματικότητα, κάτι άλλο συμβαίνει εσωτερικά.

Και μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα πράγματα που σας ενοχλούσαν, δεν το κάνουν πια.

Δεν είναι ότι δεν σε νοιάζει καθόλου. Αλλά είναι σαν ορισμένα πράγματα να μην αξίζουν μια συναισθηματική αντίδραση από εσάς.

Ανοίγεις περισσότερο χώρο για καινούργια πράγματα

Αυτό μπορεί να σου δημιουργεί και… αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο, εξαρτάται από το πώς το βλέπετε. Καθώς προετοιμάζεστε σιγά σιγά για μία αλλαγή, ορισμένα άτομα ή συνήθειες δεν θα ταιριάζουν πια.

Ειδικά όταν ξεπερνάτε ανασφάλειες ή άλλους φόβους για τον εαυτό σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένες σχέσεις είχαν τις ρίζες τους σε αυτά τα πράγματα.

Ό,τι κι αν καλείσαι να αφήσεις πίσω, έχεις 2 επιλογές: Να το δεις σαν να δίνεις περισσότερο χώρο για καινούργια ή να νιώσεις χαμένος.

Όλα εξαρτώνται από το πόσο ικανοί πιστεύετε ότι είστε να ξεκινήσετε ξανά. Είτε κάνετε νέους φίλους, σχέσεις ή δουλειές, εδώ θα δοκιμαστεί περισσότερο η πίστη σας στον εαυτό σας.

Δεν νοιάζεσαι τόσο για το ποιος σε υποστηρίζει

Δεν έχουμε χρόνο για αυτό! Και ο φόβος του να είσαι μόνος στο ταξίδι, είναι περισσότερο μια φωνή μέσα στο κεφάλι σου, παρά κάτι που παίζει ρόλο στην πραγματικότητα εκεί έξω.

Έχετε φτάσει ως εδώ, είναι λίγο ασήμαντο να αφήνετε μια τέτοια φωνή να σας σταματήσει.

Δεν έχει σημασία αν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τα πλάνα σας ή όχι. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να είναι υποστηρικτικοί, αλλά δεν το κάνουν επειδή δεν βλέπουν την αλλαγή με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς. Και όταν εστιάζετε πολύ στο να τους πείσετε, μπορεί να πάρετε στην πλάτη σας μερικούς από τους φόβους τους. Κάτι που είναι ενοχλητικό, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει την ενέργειά σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 20 =