αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν θες ένα άλλο άτομο να σε συμπαθήσει, εδώ είναι 6 απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις

Αν θες ένα άλλο άτομο να σε συμπαθήσει, εδώ είναι 6 απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις

Πώς σας βλέπουν οι άλλοι; Σας συμπαθούν πραγματικά και αν ναι, πόσο;

Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά υπάρχουν απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σας συμπαθούν περισσότεροι οι άλλοι. Να σχηματίζεις μια καλή πρώτη εντύπωση, στην δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή. Πάντα είναι χρήσιμο. Εδώ είναι 6 απλές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν.

1) Χαμογέλα

Χαμογέλα και όλος ο κόσμος θα χαμογελάσει μαζί σου. Είναι αλήθεια. Επιπλέον, ακόμα κι αν δεν το κάνουν, υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που εκτιμούν ένα καλό χαμόγελο από όσο φαντάζεστε.

Αυτή είναι η δύναμή σας και ένας σίγουρος τρόπος για να φέρετε περισσότερο φως σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο: Απλά χαμογελάστε.

2) Να είσαι καλός ακροατής

Αυτές τις μέρες όλοι φαίνονται κολλημένοι στα smartphone τους. Αν ακούς πραγματικά όταν μιλούν οι άνθρωποι, σε κάνει εξαιρετικά συμπαθή.

Κάνε το:

Αν ακούτε τι λένε οι άνθρωποι και το θυμάστε αργότερα, θα τους αρέσει. Συνδύασε το και με μερικές follow-up ερωτήσεις.

3) Δείξε ενδιαφέρον

Στην εποχή μας, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το τι γίνεται εκεί έξω. Ακόμα και για το τι γίνεται στην διπλανή πόρτα.

Εάν κινηθείς σε διαφορετικό δρόμο και δείξεις ενδιαφέρον για έναν άλλο άνθρωπο, για το πρόβλημα του ή για θέματα που τον απασχολούν, είναι πιο πιθανό να σχηματίσει θετική εικόνα για εσένα.

4) Να είσαι ομαδικός παίκτης

Υπάρχει χρόνος για να είσαι μοναχικός. Αλλά ακόμα και οι πιο έξυπνοι άνθρωποι του κόσμου, βασιζόταν συχνά σε άλλους για να χτίσουν το πρωτοποριακό τους έργο και να προχωρήσουν προς τα εμπρός.

Αν σας αρέσει να είστε ομαδικός παίκτης, ο κόσμος το παρατηρεί αυτό. Και θα είναι ένα στοιχείο που θα κάνει θετική εντύπωση.

5) Είσαι καλός networker

Δεν υπάρχει τίποτα τόσο σπουδαίο από το να συναντάς κάποιον που ξέρει τους πάντες.

Ρωτούν ποιοι είναι οι στόχοι σας ή τι θέλετε και σας στέλνουν στο κατάλληλο άτομο.

Αυτοί οι τύποι κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και αν είστε ένας από αυτούς, το πιθανότερο είναι ότι οι άνθρωποι σας αγαπούν πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

6) Βρίσκεις τα θετικά σε μία κατάσταση

Σχεδόν κάθε κατάσταση έχει κάποιου είδους ασημένια επένδυση.

Σε κανέναν δεν αρέσει η τοξική θετικότητα ή η άρνηση.

Αλλά αν είστε ο τύπος του ατόμου που βρίσκει τα θετικά σε κάθε κατάσταση, το πιθανότερο είναι ότι άλλοι άνθρωποι το εκτιμούν περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είναι πρόβλημα μου»: 6 φράσεις που οι ταπεινοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν στις συζητήσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − one =