αρχικηVIRALΑνοίγει η Navarino Agora

Ανοίγει η Navarino Agora

Η Costa Navarino υποδέχεται την 1η Ιουλίου τη Navarino Agora, έναν διαδραστικό, πολυπολιτισμικό χώρο, ανοικτό σε όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται τη Μεσσηνία.

Αυτός ο νέος μικρόκοσμος εμπειριών, βρίσκεται στην περιοχή Navarino Waterfront και συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, εστιατόρια, street food, θερινό σινεμά κι εμπειρίες VR. Ένα ευρύ πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων με μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις τέχνης και βιβλίου, bazaar αντικών και πολλές ακόμη εκδηλώσεις, δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και την τέχνη, τόσο της περιοχής αλλά και από όλο τον κόσμο.

Με περισσότερα από 20 καταστήματα, στη Navarino Agora οι επισκέπτες θα βρουν επώνυμα και χειροποίητα είδη ένδυσης, υπόδησης και beachwear, αξεσουάρ, οπτικά, κοσμήματα, βιβλία, προϊόντα ομορφιάς και υγείας, αντικείμενα για το σπίτι, παράλληλα με υπηρεσίες ομορφιάς, ταξιδιών και πωλητήριο μουσείου.

Οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές συνεργασίες, αντικατοπτρίζουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της Costa Navarino.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 9 =