αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλάζει πολιτική το YouTube: Σε ποιους δημιουργούς θα μπορεί να βάζει διαφημίσεις χωρίς να τους δίνει μέρος των κερδών

Αλλάζει πολιτική το YouTube: Σε ποιους δημιουργούς θα μπορεί να βάζει διαφημίσεις χωρίς να τους δίνει μέρος των κερδών

Αλλάζει πολιτική διαφημίσεων το YouTube. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η πλατφόρμα έχει το δικαίωμα να προβάλλει διαφημίσεις σε ορισμένα videos, χωρίς να δίνει στους δημιουργούς μέρος των κερδών από αυτές. Η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί αρχικά σε ορισμένα βίντεο και αργότερα σε μεγαλύτερο πλήθος.

Η νέα πολιτική του YouTube είναι ήδη σε ισχύ, σύμφωνα με την ενημέρωση της ίδιας της υπηρεσίας. Οι δημιουργοί που δεν θα μπορούν να λάβουν ένα μικρό ποσοστό των κερδών από τις διαφημίσεις είναι εκείνοι που θεωρούνται πολύ μικροί για την πλατφόρμα και με βάση τη νέα πολιτική άντλησης κερδών δε δικαιούνται να μπουν στο Partner Program του YouTube, όπως εξηγεί το The Verge.

Για να είναι κανείς μέλος του Partner Program θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4000 ώρες παρακολούθησης στα βίντεο που έχει δημοσιεύσει τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ οι συνδρομητές του καναλιού του θα πρέπει να ξεπερνούν τους 1000.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + eighteen =