αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑκόμα ένα «μπακάλικο» της ΘΕΣγάλα άνοιξε στην Αττική

Ακόμα ένα «μπακάλικο» της ΘΕΣγάλα άνοιξε στην Αττική

Σε φουλ ρυθμούς φαίνεται ότι τρέχει το πλάνο του ελληνικού συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα με τα γνωστά «μπακάλικα», τα οποία ανοίγουν σε διάφορες περιοχές. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία με ανάρτηση της στο Facebook, ένα νέο κατάστημα άνοιξε στο Μενίδι. «Εκεί θα βρείτε όλα τα νέα μας προϊόντα: Γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, προϊόντα αρτοποιίας χειροποίητες πίτες, όσπρια και πάνω από 115 προϊόντα καθημερινής χρήσης με τη σφραγίδα ποιότητας του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα», σημειώνει το brand.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγο καιρό άνοιξαν ακόμα 3 «μπακάλικα» στην Αττική. Ένα κατάστημα στο Άγιο Δημήτριο, ένα στην Ηλιούπολη και ένα στην Αγία Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ,η εταιρία πραγματοποιεί κάλεσμα σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στο δίκτυο της μέσω franchise. «Το εγχείρημα αποτελεί τη βάση ενός καινοτόμου δικτύου συνεργασιών με τη μορφή Franchise που αφορά τόσο σε υπάρχοντα αναγνωρισμένα και με ήδη εξασφαλισμένη και σταθερή πελατεία καταστήματα Αυτόματων Πωλητών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όσο και σε δημιουργία νέων καταστημάτων σε περιοχές του Νομού Αττικής», τονίζει η εταιρία.

«Μαζί με τους νέους επιχειρηματίες δημιουργούμε το επόμενο success story», συμπληρώνει η ΘΕΣγάλα.

Πλέον, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την αίτηση του. Που; Στο επίσημο site της αλυσίδας. Κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + eleven =