αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΉρθαν οι αγγελίες στο Skroutz- Μπορείς να πουλάς και να αγοράζεις μεταχειρισμένα μέσα από την πλατφόρμα

Ήρθαν οι αγγελίες στο Skroutz- Μπορείς να πουλάς και να αγοράζεις μεταχειρισμένα μέσα από την πλατφόρμα

Το Skroutz με ανακοίνωσή του παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Skoop by Skroutz με την οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πωλούν προϊόντα που πλέον δε χρειάζονται, σε άλλους χρήστες, πάντα με την ευκολία και ασφάλεια του Skroutz.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας, η υπηρεσία Skoop, σε beta έκδοση, με το όνομα της να προκύπτει από το Skroutz και το scoop (= “λαβράκι”/ανακάλυψη), έρχεται σαν το αμέσως επόμενο βήμα της άψογης αγοραστικής εμπειρίας που επιθυμεί να προσφέρει η Skroutz στην κοινότητα των χρηστών της. Η υπηρεσία θα προσφέρεται δωρεάν για τους πωλητές μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες της πλατφόρμας που θέλουν να πουλήσουν κάποιο προϊόν, αρκεί να επισκεφτούν την ενότητα “Skoop” στο προφίλ τους, να προχωρήσουν σε εγγραφή στην υπηρεσία και να ξεκινήσουν τις πωλήσεις δημοσιεύοντας την αγγελία τους. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να βρουν τον ιδανικό αγοραστή για τα προϊόντα τους μέσα από τους 6 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες της πλατφόρμας.

Για κάθε πώληση, ο πωλητής μπορεί να επιλέξει είτε παραλαβή του δέματος από το σπίτι, ή παράδοση σε κάποιο από τα καταστήματα της συνεργαζομενης μεταφορικής. Πολύ σύντομα θα δίνεται και η δυνατότητα παράδοσης του δέματος σε Skroutz Point, τις έξυπνες θυρίδες αυτόματης παράδοσης/παραλαβής της Skroutz. Όσον αφορά στην πληρωμή για την πώληση, αυτή θα γίνεται online πάντα με τη σιγουριά και την ασφάλεια της Skroutz.

Απ’ την άλλη, οι χρήστες που θέλουν να αγοράσουν κάποιο προϊόν, αρκεί να επιλέξουν την κατηγορία “Skoop: Πούλησε-Αγόρασε”, να πραγματοποιήσουν την αγορά που επιθυμούν και σε λίγες μέρες θα την παραλάβουν στον χώρο τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα μπορείς να πουλήσεις στα Zara τα ρούχα που δεν φοράς. Και να βγάλεις χρήματα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − nine =