αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχονται τα παιχνίδια του Netflix σε PC, Mac και laptops

Έρχονται τα παιχνίδια του Netflix σε PC, Mac και laptops

Το Netflix επεκτείνει την υπηρεσία gaming. Η πλατφόρμα αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια της σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και laptops- και φυσικά μέσα από τα mobile.

Το Netflix ξεκίνησε να διαθέτει τη νέα αυτή λειτουργία σε ορισμένους χρήστες στον Καναδά και στην Αγγλία και πολύ σύντομα αυτή η δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι τις επόμενες εβδομάδες θα μπορείτε να απολαμβάνετε παιχνίδια σε τηλεοράσεις, Windows PCs και Mac.

https://images.ctfassets.net/4cd45et68cgf/6nrlD8SxN9WrPqnwCuUVLl/b9939680d2f213b944de214d838a5c83/Cloud_Gaming_Promo_16x9_Template_v9-01b_copy.jpg?w=1200

«Δύο παιχνίδια θα είναι μέρος αυτής της αρχικής δοκιμής: το Oxenfree από το Night School Studio και το Molehew’s Mining Adventure, ένα arcade παιχνίδι.

Για να παίξετε τα παιχνίδια μας στην τηλεόραση, παρουσιάζουμε ένα χειριστήριο που μπορείτε να έχετε μέσα από το τηλέφωνό σας, ενώ τα μέλη μας σε υπολογιστές και Mac θα μπορούν να παίξουν από το Netflix.com με πληκτρολόγιο και ποντίκι» εξηγεί η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 2 =