αρχικηVIRALΈρευνα: Πάνω από 300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως δεν έχουν ούτε έναν φίλο

Έρευνα: Πάνω από 300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως δεν έχουν ούτε έναν φίλο

Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που ζουν παρέα… με τον εαυτό σου. Σύμφωνα με έρευνα της Gallup που έγινε το 2023, πάνω από 300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως δεν έχουν ούτε έναν φίλο… για να πουν μια κουβέντα.

Όπως διαβάζουμε, 330 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο είναι τόσο μόνοι που δεν μιλούν σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας για 2 εβδομάδες στη σειρά.

«Τα ευρήματά μας έδειξαν ότι ακόμη και από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, υπάρχει μια ακόμη ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ του να έχεις έναν ‘καλύτερο φίλο’ στη δουλειά και τη δέσμευση των εργαζομένων και τη διατήρηση των εργαζομένων» εξηγούν οι άνθρωποι που έκαναν την έρευνα.

Η μοναξιά είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα — που έχει επιδεινωθεί ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Η μοναξιά έχει βαθιά αρνητική επίδραση στην ευημερία και την αίσθηση ικανοποίησης των ανθρώπων, και αυτό περιλαμβάνει τον χώρο εργασίας. Η έρευνα της Gallup δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική και όφελος — για άτομα και οργανισμούς — όταν οι συνάδελφοι έχουν έναν ”καλύτερο φίλο” στη δουλειά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =