αρχικηVIRALΤι θα γίνει στο Σταύρος Νιάρχος το βράδυ της αλλαγής του έτους. Είσοδος δωρεάν

Τι θα γίνει στο Σταύρος Νιάρχος το βράδυ της αλλαγής του έτους. Είσοδος δωρεάν

Αρκετά πράγματα ετοιμάζει το ΚΠΙΣΝ για την παραμονή Πρωτοχρονιάς. «Στις 31 Δεκεμβρίου φοράμε τα γιορτινά μας και υποδεχόμαστε δυναμικά τη νέα χρονιά με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ζωντανή μουσική, ένα μεγάλο πάρτι, τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς και φυσικά πατινάζ μέχρι αργά!» όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 22:30 με την Αφροελληνίδα Idra Kayne σε ένα θεαματικό μουσικό show. Ένα μουσικό ταξίδι στις disco, soul, hip hop και RnB επιτυχίες που άφησαν εποχή από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα. Ο χρόνος αλλάζει με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό, ενώ, αμέσως μετά, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Όπως κάθε χρονιά, στην Αγορά στήνεται ένα μεγάλο πάρτι με εμβληματικούς Djs. Φέτος, υποδεχόμαστε τον Bill Brewster, έναν από τους ιδρυτές του φημισμένου dance club Fabric στο Λονδίνο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδεσπότες της λαμπερής γιορτής είναι η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης.Παράλληλα, το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ -το οποίο υλοποιείται φέτος με την υποστήριξη της VISA- και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 02:00 το πρωί, για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά με φιγούρες στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.Κυριακή 31/12, 22:30
Είσοδος δωρεάν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 1 =