αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι τρόποι για να βγάλεις έξτρα εισόδημα 500 ευρώ τον μήνα

Έξι τρόποι για να βγάλεις έξτρα εισόδημα 500 ευρώ τον μήνα

Ζούμε στην εποχή όπου όλοι ψάχνουν να βγάλουν ένα έξτρα εισόδημα. Και οι τρόποι είναι αρκετοί, αν αξιοποιήσεις και τα τεχνολογικά εργαλεία και τις πλατφόρμες που υπάρχουν.

Εάν είστε όπως πολλοί άνθρωποι, το να μάθετε πώς να κερδίζετε επιπλέον 500 ευρώ το μήνα μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη ζωή σας. Εκεί που βγάζεις οριακά το μήνα, μπορείς σταδιακά να ζήσεις με μια μεγαλύτερη άνεση. Ή, ίσως θα είναι μερικά επιπλέον χρήματα που μπορείτε να εξοικονομήσετε για κάτι μεγάλο, όπως μια επένδυση ή να πάτε διακοπές.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλετε να μάθετε πώς να βγάζετε επιπλέον 500 $ το μήνα, υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετοί τρόποι για να το πετύχετε.

Χωρίς να αφήσετε την πρωινή δουλειά σας. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο για εσάς. Εδώ είναι 6 τρόποι για να βγάλεις έξτρα εισόδημα 500 ευρώ τον μήνα. ‘Η και περισσότερο.

Πούλα πράγματα στο Amazon

‘Η σε άλλες πλατφόρμες. Ενας από τους τρόπους για να βγάλεις χρήματα στην εποχή μας, είναι να πουλήσεις αντικείμενα online. Αντικείμενα που ίσως ήδη έχεις στο σπίτι σου. Και κάπως έτσι να αποκτήσεις ένα εισόδημα χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου.

Αλλά ποια είναι τα αντικείμενα που είναι περιζήτητα και μπορούν να πωληθούν σε καλές τιμές; Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε παραθέσει κάποια από αυτά.

Pet Sitter

Μια μόδα που έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα. Και στην εποχή του Covid-19. Τα πράγματα είναι απλά: Αναλαμβάνεις να προσέχεις τα κατοικίδια των άλλων, όταν αυτοί λείπουν από το σπίτι. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να τα πας και βόλτα. Αν χτίσεις ένα πελατολόγιο, στην συνέχεια θα έχεις ένα καλό έσοδο. Ιδανική επιλογή αν είσαι στην Αθήνα το καλοκαίρι. ‘Η σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη.

Online μαθήματα

Είναι πιθανό μέσα στην καραντίνα να χρησιμοποίησες μερικά προγράμματα όπως τα Zoom, Skype, Google Hangouts. Ναι, τέτοια προγράμματα μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να παραδίδεις online μαθήματα, ακόμα και σε «μαθητές» που βρίσκονται πολύ μακριά. Αρκεί να έχεις μερικές χρήσιμες γνώσεις να μεταφέρεις. Και φυσικά μπορείς να δουλέψεις σε ευέλικτα ωράρια. Υπάρχουν επίσης και οι σχετικές πλατφόρμες όπου λειτουργούν ως marketplaces για τέτοιους επαγγελματίες. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ένα μάθημα και να το ανεβάσεις σε μια πλατφόρμα, όπου ο καθένας θα μπορεί να το παρακολουθήσει όποτε θέλει. Θυμήσου και το άρθρο: «Έφτιαξα ένα online μάθημα και τώρα έχω παθητικό εισόδημα από αυτό»: Ο Κωνσταντίνος Ξέρας εξηγεί πως να το κάνεις και εσύ.

Freelance αρθρογράφος

Σε αρκετούς αρέσει να γράφουν άρθρα. Και αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να πληρώνονται για να κάνουν μια τέτοια δουλειά. Το δύσκολο εδώ είναι να βρεις τις σωστές ευκαιρίες. Κι όμως, υπάρχουν αρκετά websites που σε πληρώνουν για να γράφεις άρθρα. Δες εδώ 5 ξένα τέτοια websites.Μπορείς να ξεκινήσεις το ψάξιμο και να κλείσεις τις συνεργασίες σου. Μέσα στις οδηγίες που παραθέτει το κάθε website θα δεις και πόσο μπορεί να σε πληρώσει

Φυσικά μπορείς να κάνεις το ψάξιμο σου και στην Ελληνική αγορά.

Μεταφράσεις

Αν ξέρεις κάποιες ξένες γλώσσες, έχεις και αυτή εδώ την επιλογή. Μέσα από τα οποία μπορείς να βγάλεις χρήματα κάνοντας μεταφράσεις. Α, και μπορείς να δουλεύεις σε ευέλικτα ωράρια. Με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone σου.Δες εδώ 6 τέτοια sites, στα οποία μπορείς να βρεις επαγγελματικές ευκαιρίες για να κάνεις μεταφράσεις. Σε αρκετά από αυτά τα sites μπορείς να κλείσεις freelancing συνεργασίες, ενώ σε κάποια άλλα μπορείς να βρεις πιο μόνιμες συνεργασίες.

Ξεκίνα το δικό σου blog/site

Δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε εκτός. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το It’s Possible. Βγήκε στον ιντερνετικό αέρα τον Σεπτέμβριο του 2016. Από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα. Τώρα έχει φτάσει να διαβάζεται από περίπου 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες τον μήνα. Πόσο κόστισε η κατασκευή του site; Μόλις 450 ευρώ. Σήμερα είναι μία full-time δουλειά με πολύ καλά έσοδα. Αν έχεις κάποιες βασικές τεχνικές γνώσεις, μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και μόνος σου το site/blog που θες και έτσι να γλυτώσεις το κόστος κατασκευής. Μόλις χτίσεις το κοινό σου, μπορείς να έχεις έσοδα. Πως; Σε αυτό το άρθρο είχαμε παραθέσει 5 βασικούς τρόπους.

Φυσικά σε βάθος χρόνου, ένα site μπορεί να σου φέρει πολύ μεγαλύτερα έσοδα από τα 500 ευρώ τον μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Στεύη Λιακοπούλου δουλεύει για εταιρία στην Αγγλία από το σπίτι της στην Αθήνα. Στα ωράρια που θέλει

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =