αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆκης Πετρετζίκης: Ξεκίνησα όλη την επιχείρηση μου από το σαλόνι μου. Οι δύο πρώτοι εργαζόμενοι δούλευαν στο σαλόνι μου για 2- 3 χρόνια

Άκης Πετρετζίκης: Ξεκίνησα όλη την επιχείρηση μου από το σαλόνι μου. Οι δύο πρώτοι εργαζόμενοι δούλευαν στο σαλόνι μου για 2- 3 χρόνια

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Alpha και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα μελλοντικά επιχειρηματικά του σχέδια αλλά και το πως ξεκίνησε κάποτε απο… το σαλόνι του σπιτιού του.

«Ξεκίνησα όλη την επιχείρηση μου από το σαλόνι μου και οι δύο πρώτοι εργαζόμενοι δούλευαν στο σαλόνι μου για 2 – 3 χρόνια. Δεν είχα επιχείρηση. Οπότε αναπτύχθηκα αλλά όλα τα κομμάτια, δηλαδή παραγωγές, Youtube, περιοδικά, βιβλία, e-shop και όλα αυτά με έκαναν να βρεθώ να έχω πάρα πολλά κτίρια που συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και δεν μπορούν να συνεργαστούν. Οπότε είπα να μαζευτώ και να τα βάλω όλα σε ένα» δήλωσε ο ίδιος.

«Θα τα κάνω πάλι από την αρχή, θα ξεκινήσω από το μηδέν να κάνω τα στούντιο όπως πραγματικά πρέπει να τα έχω. Γιατί αυτή τη στιγμή στην Αγία Παρασκευή, ο τρόπος με τον οποίο γίνονται όλα είναι όπως νόμιζα ότι ήταν ο σωστός. Τώρα που έχω μάθει ποιος είναι ο σωστός, θέλω να το κάνω με τον σωστό τρόπο» τόνισε.

«Οπότε χτίζουμε τα καινούργια μας γραφεία από την αρχή για να κάνω ακριβώς τον χώρο έτσι όπως θέλω να τον κάνω» πρόσθεσε ο Άκης Πετρετζίκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Αναφορικά με το κλείσιμο των καταστημάτων του τόνισε: «Τα μαγαζιά είναι ένα από τα ποδαράκια της επιχείρησης. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα κομμάτια. Δεν ήθελα ούτε να βγω να το παίξω προφήτης πριν από έναν ενάμιση χρόνο και να πω ότι η κατάσταση δυσκολεύει και αυτή τη στιγμή πειραματίζεται πάρα πολύ η αγορά πάνω σε επιχειρήσεις κι εγώ δεν μπορώ να το αντέξω αυτό. Όταν κάνεις ένα πλάνο πάνω σε μία επιχείρηση και πεις ότι την έχω στήσει με κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, όταν βλέπει ότι όλα τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μήνα με μία απόφαση κάποιου, αυτό το πράγμα σε φοβίζει. Λες ότι εγώ δεν μπορώ να έχω 150 ανθρώπους στον αέρα και αύριο να μην ξέρω τι να κάνω. Οπότε πολύ οργανωμένο, όσο ήταν καλά η επιχείρηση, τους ενημερώσαμε όλους για να γίνει προσεκτικά. Είπα ότι όταν πια ευδοκιμήσουν ξανά οι συνθήκες θα ανοίξουμε ξανά. Είναι πολύ προβληματική η κατάσταση εκεί έξω και επειδή έχω άλλα 15.000 πράγματα στο μυαλό μου, έφτασα σε ένα σημείο το 80-90% της ενέργειάς μου να το τρώω στα μαγαζιά, προσπαθώντας να προσαρμοστώ στις καινούριες συνθήκες που κάθε μέρα άλλαζαν.

Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Βγήκαν όλοι και είπαν ότι ο Άκης χρεοκόπησε, αυτό μου έκανε περισσότερη ζημιά. Τα μαγαζιά πάντα υπάρχουν στο πλάνο μου, θέλω να έχω, απλά αυτό που επικοινωνήθηκε εκείνη τη στιγμή εμένα μου έκανε ζημιά σε όλη την επιχείρηση. Όλο το προσωπικό φοβήθηκε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χ. Βαφειάς: Κάποιοι λένε δεν βρίσκουν δουλειές. Ελάτε στα καράβια με μισθούς έως 15.000 ευρώ καθαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − fourteen =