αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨήφισε για το ποια θες να είναι η επόμενη special συνέντευξη στο It’s Possible

Ψήφισε για το ποια θες να είναι η επόμενη special συνέντευξη στο It’s Possible

Μέσα στο 2016 είδαμε πολλές συνεντεύξεις σε αυτό εδώ το site. Ανθρώπους που είχαν να πουν για τη δική τους ιστορία επιτυχίας. Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Ιστορίες με πειραματισμούς, τολμηρές κινήσεις, ρίσκα, δυσκολίες και μεγαλειώδεις νίκες.

Τώρα το It’s Possible πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά. Και δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να ψηφίσουν και να επιλέξουν την επόμενη special συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στο site. Αυτή δεν θα έχει σχέση καθαρά με αυτό που ονομάζουμε startup οικοσύστημα. Θα είναι ένα λίγο διαφορετικό story. Και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 προτεινόμενες «ειδικότητες», όπως θα δείτε παρακάτω. Μπορείτε να ψηφίσετε ελεύθερα στα σχόλια, ακριβώς κάτω από το παρών κείμενο, αναφέροντας την επιλογή που σας αρέσει περισσότερο. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι την τελευταία ημέρα του χρόνου, δηλαδή ως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 12 το βράδυ.

Οι 4 επιλογές για την special συνέντευξη είναι:

1- Youtuber

2- Food Blogger

3- Νέος/α που δημιούργησε μια «παραδοσιακή» επιχείρηση

4- Fashion Blogger

Η επιλογή που θα βγει νικήτρια από την ψηφοφορία των αναγνωστών, θα ανακοινωθεί την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Και αμέσως το It’s Possible θα ξεκινήσει την αναζήτηση για το κατάλληλο πρόσωπο, που θα μας μιλήσει για την δική του ξεχωριστή ιστορία.

Update 1/1/2017: Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και νικήτρια είναι η επιλογή «Νέος/α που δημιούργησε μια παραδοσιακή επιχείρηση». Το It’s Possible ξεκίνησε την αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου που θα μας πει την ενδιαφέρουσα ιστορία του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + nineteen =