αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρία Apps με τα οποία μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το σπίτι σου

Τρία Apps με τα οποία μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το σπίτι σου

Τι θα έλεγες να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα χωρίς να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου; Αυτό μπορεί να γίνει από το σπίτι σου, χρησιμοποιώντας απλά το smartphone σου. Παρακάτω θα δεις 3 εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν.

1– Foap

Μία εφαρμογή που σε βοηθάει να κερδίσεις χρήματα βγάζοντας φωτογραφίες. Μπορείς να χρεώσεις όσο θέλεις την κάθε σου φωτογραφία χωρίς όριο και δεδομένου του τεράστιου όγκου ανθρώπων που ψάχνουν καθημερινά φωτογραφίες, ίσως εντυπωσιαστείς για το πόσα μπορεί να σου αποφέρει τελικά η πόζα της γάτας σου στο περβάζι.

Βρες την σε Android και iOS

2– Bookscouter

Στην περίπτωση που έχετε παλιά βιβλία -τα οποία είστε σε θέση να αποχωριστείτε- τότε η συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα θα σας “αποζημειώσει” για την απόφασή σας. Σκανάροντας το barcode του εκάστοτε βιβλίου, η εφαρμογή θα σας φανερώσει περίπου 20 ενδιαφερόμενες εταιρίες απόσυρσης παλιών βιβλίων και την προσφορά τους για το συγκεκριμένο.
Βρες την στο website

3– Swagbucks

To Swagbucks σε πληρώνει για να παρακολουθείς video και να παίζεις online games προσφέροντάς σου ταυτόχρονα διάφορους τρόπους ψυχαγωγίας και εξοικονόμησης χρημάτων. Μπορείς είτε να βγάλεις για παράδειγμα 50 δολλάρια το μήνα ή να συγκεντρώσεις πολλές κάρτες δώρου για μεγάλους χώρους όπως για παράδειγμα το Amazon.

Βρες την στο website
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 14 =