αρχικηVIRALΠέντε καταστήματα στην Αθήνα για να φας γλυκά χωρίς ζάχαρη

Πέντε καταστήματα στην Αθήνα για να φας γλυκά χωρίς ζάχαρη

Μήπως είσαι από αυτούς που μετράνε τις θερμίδες που έχει το κάθε γλυκό; Μήπως είσαι αυτός που… χαλάει την παρέα όταν οι άλλοι αποφασίζουν ότι θα πάρουν γλυκό; Μήπως ενώ θέλεις να φας ένα κομμάτι τούρτα (ή περισσότερα), καταλήγεις να το σκέφτεσαι υπερβολικά και τελικά να το αφήνεις στην άκρη; ΟΚ, όλα αυτά δεν είναι και πολύ ωραία. Ωστόσο, υπάρχει λύση για να καταφέρεις να φας γλυκά, χωρίς να έρθει… η καταστροφή που νομίζεις.

Πλέον υπάρχουν πολλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα, τα οποία πωλούν γλυκά και λιχουδιές χωρίς ζάχαρη. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα είναι εξίσου γευστικά με τα άλλα. Όπως και να ‘χει όμως, σίγουρα είναι καλύτερα από το τίποτα. Εδώ σου έχουμε 5 επιλογές.

Slim Bites, Νέο Ψυχικό

Στο Slim Bites στον Φάρο Ψυχικού, θα βρείτε μια ζεστή γωνιά για να απολαύσετε υπέροχα γλυκά με στέβια μαζί με έναν καφέ espresso ή cappuccino ή με ένα τσάι. Θα βρεις επίσης καταστήματα του brand σε Κολωνάκι, αλλά και σε Γλυφάδα, Βριλήσσια, Νέα Ερυθραία.

Smart Sweets, Χαλάνδρι

Και εκεί θα βρεις αρκετά γλυκά. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιείται στέβια ή φυσικοί χυμοί φρούτων με αποτέλεσμα οι δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής να περιέχουν όλη τη γεύση και πολύ λίγες θερμίδες, ενώ υπάρχουν επιλογές και χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, bio και vegan με γάλα ρυζιού, καρύδας, φουντουκιού κι αμυγδάλου.

Φύσις, Αγία Παρασκευή

Για τους λάτρεις της υγιεινής απόλαυσης, το Ζαχαροπλαστείο Φύσις έχει φροντίσει στο έπακρο, αφού τα γλυκά του θα μπορούσαν να ενταχθούν ακόμη και σε πλάνο δίαιτας, ενώ οι πρώτες ύλες τους είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους βιολογικές. Η ζάχαρη χρησιμοποιείται με μέτρο ή αντικαθίσταται από άλλες φυσικές ουσίες όπως η αγαύη, το μέλι, το σιρόπι σφενδάμου.

Fresh

Το συγκεκριμένο brand είναι σε 13 περιοχές στην Αττική. Παγκράτι, Περιστέρι, Βούλα, Άλιμος, είναι μερικές από αυτές. Εκεί θα βρεις γλυκά χωρίς ζάχαρη όπως: Κέικ πορτοκάλι, κέικ διπλής σοκολάτας, cheesecake, τούρτα τρούφας, μαρμελάδες (κεράσι, φράουλα, ροδάκινο, βερίκοκο). Προσοχή γιατί δεν πουλάει μόνο γλυκά χωρίς ζάχαρη…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =