αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο WhatsApp θα μας δίνει την επιλογή να ακυρώσουμε… τα λάθος μηνύματα, σε λάθος ανθρώπους

Το WhatsApp θα μας δίνει την επιλογή να ακυρώσουμε… τα λάθος μηνύματα, σε λάθος ανθρώπους

Έχετε στείλει ποτέ μήνυμα και δευτερόλεπτα μετά την αποστολή να πείτε “ωχ, τώρα γιατί το έστειλα αυτό”; Λίγο πολύ, όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

AdTech AdΟι άνθρωποι που αναπτύσσουν περαιτέρω και βελτιώνουν την εφαρμογή του WhatsApp βρίσκονται πολύ κοντά στο επίσημο λανσάρισμα του “undo” που θα λύσει τα χέρια σε όλους όσους έστειλαν το λάθος μήνυμα, στο λάθος άτομο, τη λάθος στιγμή.

Η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν τα μηνύματα τα οποία έχουν ήδη αποστείλει, με χρονικό περιθώριο αναίρεσης εντός πέντε λεπτών.

Όπως αναφέρει το WABetaInfo που παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει το WhatsApp, μετά την πάροδο των πέντε λεπτών, η αναίρεση της αποστολής δεν θα είναι δυνατή. Σημειώνεται επίσης πως θα πρέπει να περιμένουμε το νέο iOS official update για να δούμε αν θα μπει σε εφαρμογή το “unsend”, μαζί με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. Για την ώρα, τα νέα έχουν κυκλοφορήσει μόνο από διαρροές σε site που καλύπτουν ειδήσεις για τις νέες τεχνολογίες. Πέρυσι, όπως αναφέρει το News247.gr, η αναστολή δοκιμάστηκε πειραματικά για ένα μικρό διάστημα σε iOS και Android, με τους χρήστες να αντιδρούν, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ θετικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο