αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Posidonio θα είναι το πρώτο «covid free» κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα

Το Posidonio θα είναι το πρώτο «covid free» κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα

Το Posidonio θα είναι το πρώτο κέντρο διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους, στην Ελλάδα. Την ανακοίνωση έκανε ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος θα εμφανίζεται εκεί.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, με βίντεο που δημοσίευσε στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει τους θαυμαστές του πως θα επιστρέψει στη σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στις 16 Ιουλίου.

Ο Πάνος Κιάμος τόνισε πως αυτό θα γίνει με βάση όλα τα υγειονομικά μέτρα, αφού είναι υπέρμαχος της δημόσιας υγείας και θέλει η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί χωρίς μάσκες.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν», είναι το μήνυμα του Πάνου Κιάμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + nineteen =