αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Porto Carras κάνει Ημέρα Καριέρας και θα προχωρήσει σε προσλήψεις

Το Porto Carras κάνει Ημέρα Καριέρας και θα προχωρήσει σε προσλήψεις

Το Porto Carras Meliton στη Σιθωνία της Χαλκιδική ανακοίνωσε νέες θέσεις εργασίας για την καλοκαιρινή σεζόν 2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στο πλαίσιο ημέρας καριέρας που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 23/5 στο Makedonia Palace.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος:

«Το Porto Carras Meliton σας προσκαλεί στην ημέρα καριέρας του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Makedonia Palace, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, τη Δευτέρα 23 Μαΐου τις ώρες 10:00 με 19:00».

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης στον όμιλο και να υποβάλλουν το βιογραφικό τους διεκδικώντας μια θέση.

Το PortoCarras δίνει σταθερά δυναμικό παρών σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάτω από την ομπρέλα της έννοιας «καριέρα». Στόχος αυτών των δράσεων είναι να δημιουργείται ένας λειτουργικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ υποψήφιων επαγγελματιών και εκπροσώπων του ξενοδοχείου.

Τα στελέχη του Porto Carras ενημερώνουν τους νέους σχετικά με την αγορά εργασίας, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα αλλά και, ειδικότερα, σχετικά με τον κλάδο της φιλοξενίας. Επιπλέον, η οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων δίνει στον όμιλο την ευκαιρία να έρθει κοντά σε ένα μεγάλο κοινό νέων που αναζητούν εργασία και να τους παρουσιάσει τη φυσιογνωμία και τις δράσεις που την κατατάσσουν ως εργοδότη επιλογής.

Πληροφορίες τηλεφωνικά στο 23570 77000 και μέσω email στο hr@portocarras.com».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 1 =