αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο dating app στο οποίο η γυναίκα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση

Το dating app στο οποίο η γυναίκα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση

Στην εποχή του κορονιού έχει παρατηρηθεί, ανάμεσα σε άλλα, αυξημένη κίνηση στα dating apps. Κάτι που δεν είναι τόσο παράξενο. Αφού ο εγκλεισμός έχει στρέψει πολλούς σε αυτό το είδος επικοινωνίας και γνωριμιών.

Τώρα θα δούμε έναν ιδιαίτερο dating app το οποίος ίσως δεν γνωρίζεις. Είναι το Bumble. Τι κάνει αυτή την εφαρμογή να διαφέρει από άλλες του είδους; Ότι δίνει το πάνω χέρι στις γυναίκες. Ναι, εδώ μπορούν μόνο οι γυναίκες να στείλουν το πρώτο μήνυμα σε κάποιον. Και αν ο άνδρας δεν απαντήσει μέσα σε 24 ώρες, χάνει την δυνατότητα να κάνει ξανά match.

«Η ομάδα μας το πιστεύει -και έχει στοιχεία για αυτό- ότι όταν η πρωτοβουλία πηγαίνει στη γυναίκα, φεύγει η πίεση που λέει στον άντρα ότι πρέπει να κινηθεί πιο ‘επιθετικά’» τονίζει η ιδρύτρια της εφαρμογής, Whitney Wolfe (φωτο). Η οποία θεωρείται μια πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας- έχει μπει μάλιστα στη λίστα «30 Under 30» του Forbes.

Αν είσαι κάποιος που χρονοτριβεί, το Bumble μπορεί να μην είναι για σένα. Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν αυτό το ιδιαίτερο app. Δεν είναι τυχαίο, ότι μέχρι σήμερα το έχουν κάνει εγγραφή πάνω από 80 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το Bumble δεν είναι μόνο ένα dating app. Παράλληλα διαθέτει και άλλες λειτουργίες, όπως το Buble Biz, που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν business διασυνδέσεις.

Εσύ θα μπεις στο παιχνίδι;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 20 =