αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκινά συνεργασία Σκλαβενίτη- efood

Ξεκινά συνεργασία Σκλαβενίτη- efood

Συνεργασία με το efood ξεκινάει η αλυσίδα σουπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα, η εφαρμογή του οποίου ξεκινά από την περιοχή του Περιστερίου και στο πλαίσιο του οποίου περίπου 2.500 κωδικοί προϊόντων πρώτης ανάγκης θα μπορούν να φτάσουν στους καταναλωτές των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας efood.

Ο σχεδιασμός προβλέπει εντός των προσεχών ημερών να διευρυνθεί η δυνατότητα διανομής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του businessnews.gr, η συνεργασία των δυο πλευρών εξεταζόταν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν εξαιτίας των νέων δεδομένων από την την εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και την επιβολή περιοριστικών μέτρων, που οδηγούν σταθερά  περισσότερους καταναλωτές στις online αγορές

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στη αλυσίδα «η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές.Στο πλαίσιο της δύσκολης συγκυρίας που επηρεάζει την ελληνική κοινωνία και με στόχο την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, σήμερα τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου.

Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε ότι θα μπορούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τον σχεδιασμό μας. Στόχος της εταιρείας είναι να δράσει ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =