αρχικηVIRALΤο εντυπωσιακό ξενοδοχείο που ετοιμάζεται πάνω σε γέφυρα τρένου (Εικόνες)

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο που ετοιμάζεται πάνω σε γέφυρα τρένου (Εικόνες)

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχειακά του 2020 καθώς μια σειρά από 13 ανακαινισμένες αμαξοστοιχίες θα στεγάσουν 31 πολυτελή δωμάτια που θα βρίσκονται πάνω σε μια γέφυρα μέσα στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής.

Όπως διαβάζουμε στο perierga.gr, η θέα από κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου αναμένεται να είναι εντυπωσιακή ενώ οι επικεφαλείς του ξενοδοχείου πιστεύουν ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν ακόμα και κροκόδειλους, ιπποπόταμους βουβάλια και ελέφαντες.

Το παράξενο ξενοδοχείο ονομάζεται Κρούγκερ Σελάτι και βρίσκεται υπό κατασκευή στη γέφυρα Σελάτι σε ύψος 300 μέτρων, η οποία χτίστηκε κατά μήκος του ποταμού Σάμπιε το 1912 και ήταν μέρος της σιδηροδρομικής γραμμής Σελάτι που δεν χρησιμοποιείται πλέον. Η γέφυρα με τα τρένα έφεραν τους πρώτους επισκέπτες στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ τη δεκαετία του 1920.

Τα δωμάτια του περίεργου ξενοδοχείου πάνω σε γέφυρα θα διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για να επιτρέπουν απεριόριστη θέα κατά μήκος του ποταμού Σάμπιε. Κάθε βαγόνι που θα αποτελεί και δωμάτιο θα δίνει την εντύπωση ενός πολυτελούς κρησφύγετου, διακοσμημένο με διαφορετικά έπιπλα, μοτίβα και υφές.

Το περίεργο ξενοδοχείο πάνω στη γέφυρα θα διαθέτει επίσης πισίνα ενώ οι τιμές θα ξεκινούν από 428 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Perierga.gr - Ξενοδοχείο χτίζεται στις ράγες τρένου πάνω σε γέφυρα!
Perierga.gr - Ξενοδοχείο χτίζεται στις ράγες τρένου πάνω σε γέφυρα!
Perierga.gr - Ξενοδοχείο χτίζεται στις ράγες τρένου πάνω σε γέφυρα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + nine =