αρχικηVIRALΤα 6 πράγματα που προσέχουν οι επισκέπτες όταν έρχονται στο σπίτι σου

Τα 6 πράγματα που προσέχουν οι επισκέπτες όταν έρχονται στο σπίτι σου

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε στο σπίτι σας όταν ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας; Αν πρέπει να βιαστείτε, σε ποια πράγματα δίνετε προσοχή; Κρύβετε τα άπλυτα; Βάζετε τα πιάτα στο πλυντήριο; Ανάβετε κεριά;Όταν ετοιμάζεται το σπίτι σας για ένα πάρτι και θέλετε να το περιποιηθείτε, σε ποια πράγματα δίνετε βάση;

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πράγματα για τα οποία δείχνουν ενδιαφέρον οι επισκέπτες που μπαίνουν για πρώτη φορά σε έναν νέο χώρο! Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα πράγματα που οι καλεσμένοι σας προσέχουν όταν έρχονται στοσπίτι σας, διαβάστε παρακάτω!

Συνεκτικότητα και ροή Η ροή και το σημείο που έχετε βάλει τα έπιπλά σας, είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι καλεσμένοι. Αν για παράδειγμα ένα έπιπλο είναι πολύ φθαρμένο ή τα κάδρα σας είναι κρεμασμένα πολύ ψηλά, είναι σίγουρο ότι θα τα προσέξουν. Επίσης προσέχουν αν το ένα δωμάτιο έχει συνοχή με το άλλο. Περιορίστε τα χρώματα από δωμάτιο σε δωμάτιο, αν θέλετε να δημιουργήσετε συνοχή.

Καθαριότητα και ακαταστασία Αν αγχώνεστε με τη σκέψη ότι οι φίλοι ή η οικογένειά σας θα δεί την ακαταστασία του σπιτιού σας, ίσως έχετε δίκιο. Η καθαριότητα και η οργάνωση είναι από τα βασικά πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι σας. Όταν, λοιπόν, περιμένετε κόσμο, τακτοποιήστε τον χώρο σας και κάντε ένα γρήγορο καθάρισμα.

Τέχνη και βιβλία Οι άνθρωποι έχουν περιέργεια για το είδος της κουλτούρας που σας αντιπροσωπεύει – παρατηρούν τα βιβλία και τα περιοδικά που διαβάζετε. Επίσης, δίνουν μεγάλη σημασία στα έργα τέχνης που φιλοξενεί ο χώρος σας. Επενδύστε στα έργα τέχνης και βάλτε σε κοινή θέα τα βιβλία που αντιπροσωπεύουν τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά σας.

Αρώματα και μυρωδιές Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως μυρίζει το σπίτι σας; Μυρίζει κάποιο αρωματικό κερί; Ίσως ένα νόστιμο κοτόπουλο που ψήνεται στο φούρνο; Ή μήπως μυρίζει σαν να έχετε να βγάλετε τα σκουπίδια ή να καθαρίσετε τη λεκάνη της γάτας σας μια εβδομάδα; Οι καλεσμένοι σας προσέχουν εξίσου τις καλές και τις άσχημες μυρωδιές. Πριν, λοιπόν, τους υποδεχτείτε, ανάψτε ένα αρωματικό κερί για 15 λεπτά και φροντίστε να έχετε πετάξει τα σκουπίδια σας!

Φωτισμός Οι καλεσμένοι σας θα παρατηρήσουν το φυσικό φως που υπάρχει στο σπίτι σας, αλλά και τις πηγές τεχνητού φωτός. Η ποιότητα του φωτισμού καθορίζει την διάθεση σε έναν χώρο. Το ίδιο δωμάτιο μπορεί να δείχνει άνετο, μυστήριο, οικείο ή ζεστό μόνο με την αλλαγή του φωτισμού. Γι αυτό το λόγο, όταν είναι μέρα, ανοίξτε τις κουρτίνες για να μπει το φυσικό φως, ενώ όταν έχει βραδιάσει, κλείστε την τηλεόραση και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τεχνητό φως και κεριά.

Φυτά Τα φυτά τραβάνε και αυτά με τον τρόπο τους την προσοχή των καλεσμένων σας. Βάλτε τα όμορφα φυτά σε σημείο που να φαίνονται από το εσωτερικό του σπιτιού και απομακρύνετε οποιοδήποτε φυτό έχει ξεραθεί. Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε φυτά εσωτερικού χώρου που θα διαμορφώσουν μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο την οποία θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι επισκέπτες σας!

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =