αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι καλύτερες δουλειές από το σπίτι: Εδώ είναι 7 ιδέες για να βγάλεις χρήματα

Οι καλύτερες δουλειές από το σπίτι: Εδώ είναι 7 ιδέες για να βγάλεις χρήματα

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποκτήσεις εισόδημα από το σπίτι σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί να έχεις ένα laptop και σύνδεση στο ίντερνετ. Πράγματα δηλαδή που έχουν τα περισσότερα σπίτια σήμερα.

Ειδικά στην εποχή του covid είδαμε ανθρώπους να μένουν περισσότερο εντός των σπιτιών τους, και να αναζητούν τρόπους έτσι ώστε να βγάλουν χρήματα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν σε άλλους χώρους και γεωγραφικές περιοχές. Αρκετοί, για παράδειγμα, στράφηκαν στα social media ή την παραγωγή περιεχομένου μέσω YouTube. Φυσικά κάθε δραστηριότητα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και χρειάζεται δουλειά μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο να βγάζεις χρήματα από αυτή.

Το It’s Possible παραθέτει 7 ιδέες για να βγάλεις χρήματα από το σπίτι σου. Ήδη αρκετοί άνθρωποι στην Ελλάδα εφαρμόζουν κάποιες από αυτές.

1. Πουλήστε υπηρεσίες στο Fiverr.
Τι μπορείτε να πουλήσετε στο Fiverr; Οτιδήποτε από υπηρεσίες γραφιστικής μέχρι ψηφιακό μάρκετινγκ, υπηρεσίες γραφής και μετάφρασης, υπηρεσίες βίντεο και animation, μουσική και ήχο, προγραμματισμό και ανάπτυξη εφαρμογών, επιχειρηματικές υπηρεσίες και άλλα. Θυμήσου και την συνέντευξη: «Πως να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα, από το Fiverr»: Εξηγεί ο Νώντας Καραβίας.

2. Ξεκινήστε ένα blog.
Τα blogs είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, ενώ παράλληλα ταξιδεύετε στον κόσμο ή έχετε κάποιον άλλο ευέλικτο τρόπο ζωής. Φυσικά δεν είναι μια επιλογή που θα σου φέρει χρήματα… από την μία ημέρα στην άλλη. Θέλει δουλειά και συνέπεια. Θυμήσου και το άρθρο: Αν ξεκινήσεις τώρα το δικό σου blog, μπορεί να έχεις ένα έξτρα εισόδημα το 2024 | Του Γιάννη Μπελεγρίνη.

3. Δημιουργήστε webinars.
H κατασκευή αυτοματοποιημένων webinars είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε. Οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν σε διαδικτυακά σεμινάρια ανά πάσα στιγμή, δεδομένου ότι λειτουργούν μέρα και νύχτα. Θυμήσου και το άρθρο: «Έφτιαξα ένα online μάθημα και τώρα έχω παθητικό εισόδημα από αυτό»: Ο Κωνσταντίνος Ξέρας εξηγεί πως να το κάνεις και εσύ.

4. Διαχείριση social media.
Η διαχείριση των κοινωνικών μέσων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εισόδημα από το σπίτι. Λαμβάνοντας υπόψη την επέκταση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, οι επιχειρήσεις αναζητούν τις ποοπτικές. Ωστόσο, οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν ιδέα για το πώς μπορούν να αναπτύξουν την παρουσία τους. Εκεί εμφανίζεστε εσείς.

5. Δημιουργήστε και πουλήστε ψηφιακά προϊόντα
Η δημιουργία ψηφιακών προϊόντων, όπως  e-βιβλία, διαδικτυακά μαθήματα, digital αυτοκόλλητα ή στάμπες ή templates, απαιτεί μια αρχική επένδυση χρόνου και προσπάθειας. Ωστόσο, μόλις δημιουργηθούν και ανέβουν αυτά τα προϊόντα, μπορούν να συνεχίσουν να παράγουν εισόδημα χωρίς μεγάλη συνεχή προσπάθεια. Πλατφόρμες όπως το Amazon Kindle Direct Publishing ή το Etsy παρέχουν μια εξαιρετική οδό για την πώληση ψηφιακών προϊόντων, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από τις δημιουργίες σας πολύ μετά την ολοκλήρωση της αρχικής εργασίας.

Θυμήσου και το άρθρο: «Πως βγάζω 12.000 δολάρια τον μήνα παθητικό εισόδημα μέσω του Etsy»: Αυτή η γυναίκα τα κατάφερε. Και πλέον δουλεύει μόλις 1 ώρα την ημέρα.

6. Affiliate Marketing
Eνα μοντέλο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Και έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, με τα social κανάλια που υπάρχουν πλέον. Έχεις, για παράδειγμα, ένα Instagram Account με πολλούς followers; Μπορείς να κλείσεις συνεργασίες με brands που ενδιαφέρονται για αυτό το κοινό, και ανάλογα με τις πωλήσεις που θα κάνεις μέσα από το προφίλ σου, να παίρνεις την σχετική προμήθεια. Όσο περισσότερα αποτελέσματα φέρνεις, τόσο περισσότερα θα είναι και τα χρήματα που θα εισπράττεις. Ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί επίσης να λειτουργήσει μέσα από ένα κανάλι στο YouTube ή μέσα από ένα blog. Να σημειώσουμε βέβαια ότι σε αρκετές περιπτώσεις τα χρήματα που θα σου φέρει αυτό το μοντέλο είναι λίγα.

7. Websites που σε πληρώνουν… για να διαβάζεις βιβλία
Το γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Υπάρχουν αρκετά websites που σε πληρώνουν για να διαβάζεις βιβλία και στη συνέχεια να φτιάχνεις τα σχετικά reviews. ‘Η κάποια σχετικά άρθρα. Οι εταιρείες που δημιουργούν audiobooks θα σας ζητήσουν επίσης να υποβάλετε μια ηχογράφηση της ανάγνωσης του βιβλίου. Δες εδώ 7 τέτοια sites.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + fourteen =