αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος από τον Όμιλο των My Market και ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας

Τέλος από τον Όμιλο των My Market και ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας

Σημαντικούς τριγμούς φαίνεται πως έχει όλος ο Όμιλος Metro (Μetro/ My market), μετά τον πρόσφατο σάλο λόγω του επίμαχου εγγράφου που στάλθηκε στους εργαζομένους των My Market.

Μετά την απόλυση της διευθύντριας που υπέγραψε το εν λόγω έγγραφο, τώρα αποχωρεί από την εταιρία ο Χριστόφορος Γκόκας. Αφού όπως διαβάζουμε στο Businessnews.gr, ο ίδιος παραιτήθηκε από την θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργίας.

Ο Χριστόφορος Γκόκας αποφάσισε για λόγους ευθιξίας να αποχωρήσει από τον όμιλο μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Διαθέτει μακρά πορεία στην ελληνική αγορά, καθώς εντάχθηκε στο χώρο των πωλήσεων το 1984 και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένες επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί στην εταιρεία Μέριμνα ΕΠΕ, ως Διευθυντής Καταστήματος την περίοδο 1984-1988, ως πωλητής την περίοδο 1988-1989, στην εταιρεία Benckiser Hellas AE ως Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων το 1992, στην εταιρεία Pepsico-Ivi AE, ως Κey Account Manager την περίοδο 1993-1994, στην εταιρεία Kraft-Παυλίδης, ως Διευθυντής Πωλήσεων αλυσίδων σούπερ μάρκετ την περίοδο 1994-1998, στην εταιρεία Melissa-Kikizas AE, ως Διευθυντής Πωλήσεων την περίοδο 1999-2000, ενώ από το 2000 εργαζόταν στη Metro AEBE ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 2 =