αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Συνωστισμός» στην Τράπεζα Πειραιώς για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Οι υπάλληλοι που το επέλεξαν, θα πάρουν ως 61 μισθούς

«Συνωστισμός» στην Τράπεζα Πειραιώς για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Οι υπάλληλοι που το επέλεξαν, θα πάρουν ως 61 μισθούς

Περίπου 1.150 εργαζόμενοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης της Τράπεζας Πειραιώς και σε αυτή τη φάση γίνεται η αξιολόγηση των δηλώσεων συμμετοχής.

Η τράπεζα ανακοίνωσε στις 2 Φεβρουαρίου «χρυσό» πρόγραμμα εθελούσιας που προσφέρει έως και 61 μισθούς για τους εργαζομένους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έως 12 μισθούς επιπλέον για τους υπαλλήλους της περιφέρειας.

Το πρόγραμμα είχε μεγάλη ανταπόκριση λόγω των ικανοποιητικών κινήτρων που έδινε, καθώς η Τράπεζα επιδίωξε να συνδυάσει τις κινήσεις προσαρμογής στα νέα δεδομένα της τραπεζικής αγοράς με την παροχή ευκαιριών στους εργαζομένους να προσανατολιστούν σε άλλες προσωπικές επιλογές.

Το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης εντάσσεται στο πλαίσιο των δεσμεύσεων από το σχέδιο αναδιάρθρωσης, αλλά και στην ανάγκη μετασχηματισμού ενόψει του νέου τραπεζικού περιβάλλοντος που διαμορφώνεται. Καταρτίστηκε δε, με τρόπο που να δίνεται το μέγιστο δυνατό όφελος για τους εργαζομένους και για το λόγο αυτό, ήταν επιτυχές με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 11 =