αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠώς να χρησιμοποιήσεις το Viber σε Desktop

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Viber σε Desktop

Θέλετε να έχετε όλα τα μηνύματα Viber σε μία συσκευή; Η εγκατάσταση του Viber στο Desktop σας είναι δωρεάν και εύκολη και θα σας επιτρέψει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις επαφές σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Viber for Desktop προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και ευκολία, επιτρέποντάς σας να παραμένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε. Είτε βρίσκεστε στον υπολογιστή σας είτε στο τρέξιμο με το smartphone σας, ένας μόνο λογαριασμός Viber μπορεί να καλύψει όλες τις συσκευές σας! Αν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας το περνάτε χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή, τότε η εγκατάσταση και η χρήση της έκδοσης Viber για υπολογιστές μπορεί να είναι ιδανική για να μένετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους. Χάρη στις πολυάριθμες δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του Viber για επιφάνεια εργασίας, η ενημέρωση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Βήμα 1: Κατεβάστε το Viber for Desktop

Η εγκατάσταση του Viber στην επιφάνεια εργασίας σας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη! Απλά πλοηγηθείτε στη διεύθυνση www.viber.com, κάντε κλικ στο εικονίδιο Desktop και στη συνέχεια επιλέξτε το ζωηρό πράσινο κουμπί “Download Viber” και μετά “Download for Windows” για να ξεκινήσετε αμέσως τη δωρεάν λήψη του!

Για να κάνετε εγκατάσταση του Viber στον υπολογιστή σας πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης, το οποίο έχει ένα λογότυπο Viber που προεξέχει από ένα κουτί και μπορείτε να το βρείτε δίπλα από το όνομά του “ViberSetup.exe”. Αφήστε λίγα λεπτά να εγκατασταθεί!

Αφού εγκατασταθεί, απλά κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα για να το εκκινήσετε και να έχετε πρόσβαση είτε από το μενού Start είτε από τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας σας.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε το Viber στον υπολογιστή σας

Καλώς ήρθατε στο Viber! Αφού εκκινήσετε την εφαρμογή, θα σας ρωτήσει αν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό σας. Για να συνεχίσετε, επιλέξτε το κουμπί “Yes”. Θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το Viber στο smartphone σας πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αυτήν.

Για να ξεκινήσετε, πληκτρολογήστε τον αριθμό του κινητού σας στο προβλεπόμενο πεδίο και κάντε κλικ στο “Continue”. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου στον οποίο έχετε εγκαταστήσει το Viber. Αφού κάνετε ξανά κλικ στο “Continue”, το Viber θα σας στείλει έναν κωδικό ενεργοποίησης μέσω της εφαρμογής του στο smartphone σας.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Viber στο smartphone σας. Στην πλήρη οθόνη που ακολουθεί, θα δείτε έναν κωδικό στην ενότητα “Activate PC”. Αντιγράψτε αυτόν τον κωδικό για να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Viber for Desktop, απλώς πληκτρολογήστε τον κωδικό ενεργοποίησης στο καθορισμένο πεδίο και κάντε κλικ στο “Enter Viber” για να προχωρήσετε.

Πώς να καλέσετε τους φίλους σας μέσω Viber for Desktop;

 • Προβάλετε εύκολα τις επαφές σας επιλέγοντας το εικονίδιο “people” από την αριστερή γραμμή μενού. Η λίστα επαφών σας θα εμφανιστεί αμέσως στο Viber, όπως ακριβώς εμφανίζεται και στο smartphone σας!
 • Για ανώτερη ποιότητα ήχου και την καλύτερη δυνατή σύνδεση κατά την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων στον υπολογιστή σας, συνιστούμε τη χρήση αξιόπιστων ακουστικών με μικρόφωνο. Αν και είναι προαιρετικό, η επένδυση σε ένα ειδικό ακουστικό PC θα βελτιώσει τη σαφήνεια και την ποιότητα των κλήσεών σας. Ωστόσο, αν έχετε ένα υπάρχον ηχείο και μικρόφωνο στη διάθεσή σας, τότε η πραγματοποίηση κλήσεων χωρίς αυτόν τον εξοπλισμό θα πρέπει να είναι δυνατή.
 • Για να πραγματοποιήσουν μια βιντεοκλήση, οι χρήστες με διαθέσιμη κάμερα μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί Video για άμεση σύνδεση.
 • Επιλέξτε μια επαφή από τη λίστα επαφών σας και κάντε κλικ πάνω της. Η επιλεγμένη επαφή θα εμφανιστεί στο επάνω μενού του μεσαίου πίνακα, για να την καλέσετε!
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του τηλεφώνου στο μενού της κεφαλίδας του μεσαίου πίνακα και επιλέξτε “Free Viber Call” για να ξεκινήσετε μια δωρεάν κλήση. Στη συνέχεια, μια οθόνη κλήσης θα βρεθεί στο επίκεντρο, με όλα όσα χρειάζεστε για μια επιτυχημένη τηλεφωνική συνομιλία, όπως τα κουμπιά Mute, End call και Transfer call, σε απόσταση αναπνοής!
 • Περιμένετε τον φίλο σας να ανταποκριθεί στη κλήση. Αν είναι συνδεδεμένος, τότε θα συνδεθείτε αμέσως και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε τη συνομιλία μόλις την αποδεχτεί.
 • Η κλήση προς έναν χρήστη Viber μέσω της εφαρμογής Viber είναι πάντα δωρεάν!

Πώς να συνομιλήσετε σε chat με τις επαφές σας μέσω Viber for Desktop;

 • Για να ελέγξετε τις επαφές που θέλετε να στείλετε μήνυμα, απλώς πατήστε το εικονίδιο “people” από το μενού πάνω στον αριστερό πίνακα. Αυτό θα εμφανίσει μια λίστα με όλες τις επαφές σας στο Viber – οι οποίες είναι ακριβώς όπως αυτές που θα βρίσκατε στο smartphone σας!
 • Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με κάποιον στην δωρεάν αυτήν εφαρμογή, επιλέξτε την κατάλληλη επαφή από τη λίστα σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομά του – θα εμφανιστεί στο μενού της κεφαλίδας του μεσαίου πίνακα!
 • Ξεκινήστε τη συζήτηση! Θα βρείτε ένα ανοιχτό πεδίο στο κάτω μέρος του παραθύρου του μεσαίου πίνακα. Για να αρχίσετε να μιλάτε, απλώς πληκτρολογήστε ένα μήνυμα στο πεδίο και κάντε κλικ στο μοβ κουμπί δίπλα του για να το στείλετε. Στη συνέχεια, ο φίλος σας θα λάβει το μήνυμά σας στον προσωπικό του λογαριασμό Viber.
 • Ας αρχίσει η συζήτηση! Τα μηνύματά σας και του φίλου σας θα εμφανιστούν στο κεντρικό τμήμα του παραθύρου, το καθένα με όνομα και χρονοσφραγίδα. Συνεχίστε να μιλάτε πληκτρολογώντας στο πεδίο μηνυμάτων – είναι τόσο απλό!
 • Ζωηρέψτε τις συνομιλίες σας με αυτοκόλλητα της εφαρμογής Viber! Στο δεξί πλαίσιο, θα βρείτε μια σειρά από αυτούς τους διασκεδαστικούς χαρακτήρες. Απλώς κάντε κλικ σε ένα από αυτά για να το στείλετε αμέσως στο φίλο σας και παρακολουθήστε την εμφάνισή τους στο ιστορικό της συνομιλίας. Κάντε αμέσως κάθε συζήτηση πιο χαρούμενη με αυτή την απλή λειτουργία!

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + nineteen =