αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠότε παρουσιάζονται τα νέα iPhone

Πότε παρουσιάζονται τα νέα iPhone

Η κυκλοφορία των επόμενων iPhone παραμένει ένα μυστήριο, καθώς χθες είχαμε πληροφορίες ότι θα ανακοινωθούν στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου. Όμως, νέες πληροφορίες από μία εκ των εγκυρότερων πηγών σε θέματα περί Apple ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον leakster iHactu Pro, ο οποίος στο παρελθόν μας έχει δώσει μόνο έγκυρες πηγές περί επερχόμενων προϊόντων της Apple, η εταιρεία ετοιμάζει δύο νέα events. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου σε μορφή online, όπου και θα παρουσιαστούν τα νέα iPhone, η νέα γενιά Apple Watch, τα επόμενα tablet της σειράς iPad αλλά και το AirPower, το οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι είχε ακυρωθεί.

Στις 27 Οκτωβρίου, η Apple θα κάνει και ένα δεύτερο event, στο οποίο θα παρουσιάσει τα νέα iPad της σειράς Pro, τα πρώτα MacBook με τους επεξεργαστές ARM της Apple, όπως επίσης υπάρχει περίπτωση να δούμε και τα Apple Glass, κάτι που σίγουρα δεν περιμένει κανείς προς το παρόν. Οι παραπάνω πληροφορίες παραμένουν φήμες, όμως ο iHactu Pro δεν έχει πέσει μέχρι σήμερα έξω.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =