αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό που ήθελαν πολλοί: Το WhatsApp θα λειτουργεί σε πάνω από μία συσκευές σου

Αυτό που ήθελαν πολλοί: Το WhatsApp θα λειτουργεί σε πάνω από μία συσκευές σου

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όσων χρησιμοποιούν τη δημοφιλή υπηρεσία messaging WhatsApp είναι πως η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε μία συσκευή, καθώς σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες όπως το FaceBook Messenger δεν υπάρχει λογαριασμός, αλλά απευθείας σύνδεση με τον αριθμό του χρήστη, θέτοντας ως μοναδική συσκευή τη συσκευή που είναι το τηλεφωνικός αριθμός του χρήστη.

Αυτό θα αλλάξει, με την ομάδα ανάπτυξης να ανακοινώνει μέσα από την ιστοσελίδα WABetaInfo πως ήδη βρίσκεται υπό ανάπτυξη η δυνατότητα πολλαπλών ενεργών συσκευών ταυτόχρονα. Η ομάδα δήλωσε επίσης πως προς το παρόν εργάζεται σε έως 4 συσκευές να λειτουργούν ταυτόχρονα. Παράλληλα, δημιουργείται ένα νέο UI ώστε ο χρήστης εύκολα και γρήγορα να ελέγχει τις συνδεδεμένες συσκευές του και να προσθέτει ή να αφαιρεί κάποια.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως πλέον η εφαρμογή και για τα desktop δε θα είναι εξαρτημένη από το smartphone, αλλά θα λειτουργεί ανεξάρτητα. Ακόμα η εν λόγω δυνατότητα είναι υπό ανάπτυξη, όμως αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα στους beta testers. Να θυμίσουμε πως και το Viber λειτουργεί ακριβώς έτσι, οπότε ίσως αυτό είναι μία αρχή για ανανέωση και των ανταγωνιστικών εφαρμογών.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =