αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου βενζινάδικο Avin

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου βενζινάδικο Avin

Τι θα έλεγες να ανοίξεις ένα δικό σου βενζινάδικο Avin; Η AVIN OIL, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου βενζινάδικο Avin; Όπως σημειώνει το franchise.gr, ξεκινώντας την συνεργασία θα χρειαστεί να καταβάλετε στην AVIN μια εγγύηση για το πρατήριο και να διαθέτετε ένα κεφάλαιο κίνησης για τον πλήρη εφοδιασμό της αίθουσας. Το ύψος και των δύο εξαρτάται από το μέγεθος του πρατηρίου που θα αναλάβετε να διαχειρίζεστε. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ελάχιστο κεφάλαιο κίνησης ξεκινά από τα 12,000 Ευρώ και η εγγύηση από τα 15,000 Ευρώ. Σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας, τόσο η εγγύηση όσο και το κεφάλαιο κίνησης που θα καταβάλετε επιστρέφονται σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που υπογράφετε.

Η AVIN OIL σας βοηθά επίσης στην προετοιμασία του επιχειρηματικού σας πλάνου, παρέχοντάς σας μια αναλυτική πρόβλεψη πωλήσεων, καθώς και των αντίστοιχων προσδοκώμενων κερδών, όπως και με εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 10 εβδομάδων σε ένα πρότυπο πρατήριο / εκπαιδευτικό κέντρο.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 12,000 – 15,000 Ευρώ και αφορά στο αναγκαίο κεφάλαιο κίνησης

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =