αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να βγάλεις 1.300 ευρώ τον μήνα από το eBay, με τη μέθοδο του Drop Shipping

Πως να βγάλεις 1.300 ευρώ τον μήνα από το eBay, με τη μέθοδο του Drop Shipping

Σίγουρα έχεις ακούσει για τις πωλήσεις και αγορές που γίνονται μέσω eBay. Είναι επίσης πιθανό να έχεις ακούσει και για το μοντέλο του Drop Shipping. Μέσα από αυτό μπορείς να πουλάς προϊόντα τα οποία έχουν κατασκευάσει άλλοι, και να έχεις τα έσοδα που σου αντιστοιχούν. Χωρίς να διατηρείς κάποιο στοκ.

Εσείς απλά στέλνετε τα στοιχεία του πελάτη στην εταιρία και η drop ship εταιρία του αποστέλλει το προϊόν. Δεν χρειάζεται ούτε να αποθηκεύσετε, ούτε να συσκευάσετε και να στείλετε το προϊόν στο πελάτη.

Ένα παράδειγμα θα βοηθήσει:

Έχετε βρει ένα προϊόν που η τιμή του στο eBay είναι $280. Έχετε επίσης βρει μια drop ship εταιρία που πουλάει το προϊόν για $250. Το πουλάτε στο eBay για $280. Μόλις πληρωθείτε, στέλνετε στην εταιρία τα $250 μαζί με τα στοιχεία του αγοραστή.

Η εταιρία θα αποστείλει το προϊόν στο πελάτη και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Από τα $30 που σας μένουν, πληρώνετε την προμήθεια του eBay και τα έξοδα του listing, που είναι περίπου $12 και την προμήθεια του PayPal που είναι $8. Άρα το κέρδος μας είναι: $30-$12-$8= $10.
Μόνο 5 να πουλάτε την ημέρα έχουμε: $10*5= 50*30 ημέρες το μήνα= $1500 το μήνα (περίπου 1.300 ευρώ).

Θα πρέπει να το τονίσουμε βέβαια ότι όλη αυτή η διαδικασία μόνο εύκολη δεν είναι. Αφού δεν πουλάς ένα προιόν που έχεις δημιουργήσει εσύ. Ουσιαστικά διαθέτεις προς πώληση κάτι που έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος και για να καταφέρεις να είσαι ανταγωνιστικός θα πρέπει να προσθέσεις αξία με κάποιο τρόπο στα προϊόντα που επέλεξες να πουλήσεις και να τα πλασάρεις σωστά. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο ώστε να γίνεις ειδικός στον τομέα σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 5 =